diumenge, 4 de juliol del 2010

Pop a la gallega



Ingredients:

- 3-4 patates
- oli
- sal
- pebre
- dos alls
- pop (uns 400 gr)
- pebre vermell de la vera

Primer de tot tallem les patates a rodanxes no gaire gruixudes. Les col·loquem folrant la base de la safata o font i les salpebrem, hi tirem un raig d'oli i després els alls llaminats. Enfornem uns 15 min a 200º.

Seguidament treiem la font de les patates del forn, tallem els tentacles del pop a rodanxes i el possem per sobre de les patates, i altra vegada al forn durant uns 5 min més.

Quan treiem el pop a la gallega i tirem un polsim de pebre vermell de la vera, i llestos!

Un plat facilíssim, molt sà i sobretot.... boníssim!

2 comentaris:

  1. A casa no fem gaire pop, i això que és molt sa i ens agrada. A veure si m'animo a fer-lo llegint la teva recepta!

    ResponElimina
  2. M'agrada molt el pop, el provaré com tu l'has cuinat, ha de ser boníssim!

    ResponElimina