diumenge, 19 de desembre del 2010

Flauta de turró



Una proposta per acabar els retalls de turró que a vegades queden per casa. Jo ho he provat amb turró de xocolata, i tinc pendent una de turró de xixona que fa l'efecte que ha de quedar bona bona.

Ingredients:

- Pasta de full (la del Lidl és la millor)
- Turró de xocolata
- 1 ou batut
- Sucre
- Crocant d'ametlla o qualsevol fruit sec trinxat

Primer de tot preescalfem el forn a 250º.

Tallem un rectangle d'uns 5 dits d'amplada. A un extrem hi col·loquem rectangles en tota la llargada del reclangle, tenint en compte que hem de deixar una mica d'espai a les puntes.
Enrrotllem amb compte la flauta, i amb l'ou batut acabem de segellar la base. Tanquem de les puntes.

Pintem la part del damunt de la flauta amb ou batut, i espolsem una mica de crocant d'ametlla o sinó una mica de pinyons o avellanes trinxades.
Espolsem amb una cullerada de sucre i cap al forn.
Aproximadament uns 10 min, fins que quedi daurada.



Bon profit!

9 comentaris:

  1. No se'ns hagués ocorregut mai. Una idea estupendíssima!! Bravo.

    ResponElimina
  2. Ohh!! Quina idea més bona! Me l'apunto!! Un petó. Paula

    ResponElimina
  3. Molt bona amb la combinació de pasta de full!

    Un petó!

    ResponElimina
  4. Hola me encantan las recetas con turron ... es una manera de comerlo sin que canse , me quedo por tu blog saludos MARIMI

    ResponElimina
  5. muy buena la idea,y con la pasta de full hummmmmm la lastima que tengo que en casa no sobra nada de turron nunca,tengo unos trogoditas que se lo comen todo
    Aprovecho ya para desearte un feliz navidad y prospero año nuevo lleno de felicidad y salud
    petons
    miquel

    ResponElimina
  6. Una idea genial!! Gràcies per deixar-me un comenari al blog. Coneixes la botiga Inhala de granollers? He vist un comentari teu al seu bloc. Un petó.

    ResponElimina
  7. M'encanta la idea, la trobo genial! Ideal per acabar les sobres de torró i segur que amb el de xixona també ha de quedar bonísim. Ho provaré ;)

    ResponElimina
  8. Una idea genial!!! s'ha d'aprofitar tot i què millor que d'aquesta manera que ens proposes, em sembla brillant.
    Et desitjo el millor per aquestes festes i un molt Bon Nadal!!
    Molts petonets

    ResponElimina