Altra vegada tenim el 15 a sobre però aquesta vegada és especial, ja que els nois d'Els fogons de la Bordeta ens van anunciar que seria l'última. Després de dos anys distraient-nos i fent-nos remenar el cap a base de bé només puc estar agraïda i donarl-s'hi les gràcies.
I com que s'acosten les festes de Nadal el tema consistia en preparar un aperitiu, i haig de confesar que amb la poca imaginació que estic tenint ultimament, la meva amiga Diana, amb la que compartim receptes, opinions culinàries i sobretot llargues estones de xerrera, va ser qui em va obrir els ulls amb aquest aperitiu. Sencill de fer, bo i sobretot vistós.
Gràcies masisa!!
Ingredients: (1 rotllet, 6 unitats)
- 2 ous
- 50 gr de salmó fumat
- 75 gr de crema de formatge a les fines herbes
- sal
- julivert picat
- Sucedani d'ous de caviar com els "Ous d'Islandia Royal"
Primer de tot preparem la base del rotllet que serà la truita. Deixatem els ous i els posem a coure en una paella grossa procurant fer-ne una capa ben fina i el més grossa possible.
Espolsem una mica de sal i julivert picat per tota la truita i un cop feta la girem amb l'ajuda d'un plat per fer-ne l'altra banda.
La deixem refredar i seguidament la col·loquem al damunt de paper film. Anem distribuint el salmó fumat a llàmines pel voltant de la truita, i finalment escampem una mica de crema de formatge a les fines herbes pel damunt.
Emboliquem amb l'ajuda del paper film i en fem un "botifarró. Deixem refredar a la nevera fins el moment de servir.
Abans de servir en fem talls amb un bon ganivet amb compte de que no se'ns aixafi, i decorem amb una mica d'ous d'Islàndia.
Bon profit!
Tiene que estar sensacional una mezcla de sabores estupenda y con una presentación impecable. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaQue bo!!! Jo una vegada ho vaig fer amb espinacs, però la teva opció segur que agradaria més.
ResponEliminaUna abraçada, guapa!
uns rotllets per aperitiu boníssims
ResponEliminaun aperitiu de luxe
ResponEliminaOh reina, quines paraules més maques ens dediques... avui em sembla que acabaré traient els mocadors! jejeje
ResponEliminaAquests rotllets m'encanten, fan molta festa!
Moltes gràcies per participar guapa!
Petonets
Sandra
ostres quin plat tu!! una pinta fantastica pero el gust ha de ser més que genial! petons
ResponEliminaHelenette carinyu m' he mosionat!! Quina ilu que m' esmentis al blog, i a mes de masisaaaa XD. Lof iuuuuuuuuuu ;3
ResponEliminaLa de vegades que m ´he fet truita amb formatge, però cuinar-la així ja es tota una delicatessen. M´ho apunto.
ResponEliminaQuina bona pinta! :D És una forma ben original de menjar truita ^^ M'encanta :)
ResponEliminaMolts petons :D
Quin aperitiu més reexit!
ResponEliminaAixò sí és un aperitiu que entra sense gana, per la vista.
ResponEliminaNani
me gustaría que las recetas las pudiésemos entender todos, o sea, que también estuvieran en castellano...
ResponEliminaHi ha un traductor google al costat, perquè la tradueixis al xinès mandarí si cal.
Elimina¡Yo que venía a felicitarte y me encuentro esta deliciosa receta! ¡Qué pinta!
ResponElimina¡Feliz Navidad, entrada de año y vida! ¡Te deseo todo lo mejor, para ti y los tuyos, en el 2013 y siempre!
Besos gordotes y muchos abrazos llenos de calidez.
http://comerespecial.blogspot.com
Wooowww que ricos.Hice algo parecido,así que adapataré también esta receta.
ResponEliminaFeliz año linda!!
CAriños
Quina delícia!!! aquests rotllets estan de vici total.
ResponEliminaAmb quasi els mateixos ingredients avui he fet uns mini cupcakes salats.
Que acabis de passar bones festes i que tinguis un 2013 molt feliç.
un petonàs
mmm jo en vaig fer uns de semblants i estan deliciosos!! A més a més amb un ja quedes tip!
ResponEliminaNo podías haber elegido un entrante mejor y más rico. Además con esa presentación no veas como luce ;)
ResponEliminaBesos y feliz fin de semana.
Aquests aperitius sempre tenen èxit, queden ben presentats i permeten moltes variacions. Boníssims!
ResponEliminaFantàstica idea per un entrant! I a més sembla força fàcil! M'encanta!
ResponEliminaQue cosa tan sencilla y a la vez tan rica.
ResponEliminaBesos.
Helena que rico tiene que estar, me ha gustado mucho tu receta.
ResponEliminaUma ideia muito original e sobretudo deliciosa!
ResponElimina