diumenge, 7 d’agost del 2011
Flam de xocolata
- Un flam de xocolata??!!
- Sí, només l'he provat un cop, no sé on ni quan però era bo. A veure què tal aquest...
- mmm.... boníssim!!
Ingredients: (6 unitats)
- 600 ml de llet
- 140 gr de xocolata negra fondant
- 190 gr de sucre
- 2 ous
- 2 rovells d'ou
- 50 gr de sucre pel caramel
Primer de tot fem el caramel tot escalfant els 50 gr de sucre. Un cop fet l'aboquem al fons de les nostres flameres.
Posem la llet juntament amb la xocolata i la meitat del sucre dins un cassó perquè es vagi desfent. Un cop dissolt ho apartem del foc i deixem refredar una mica.
En un bol apart batem els ous i els rovells amb el sucre restant, afegim la llet amb xocolata i omplim les flameres.
Posem les flameres dins una safata plena d'aigua fins la meitat. Tapem amb paper d'alumini i deixem coure a 180º uns 60 min.
Nota: El podeu acompanyar d'una salsa de xocolata ben senzilla amb nata líquida i xocolata fondant, això sí.... fresqueta. El súmum del súmum!
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Ostres, ha de ser dantàstic aquest flam!!! Me'n demano un!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Después del fan de mató,que uqieres que te diga,que si está igual de bueno,será brutal....a mis padres no veas como les gustó,les encanta el mató.
ResponEliminaBesos
¡uy! ¡que rico flancito de chocolate! me gusta la idea. lo solía comer en mi niñez así que imaginate lo mucho que me gusta tu receta :)
ResponEliminaMmm... un luxe de flam.
ResponEliminaEl faré.
Salutacions.
:)
El flam m'agrada, pero si es de xocolata, es que em torna boja...
ResponEliminaPetonets.
Realment es veu boníssim, amb aquesta xocolata que li cau pel cim, ummmmm!!! molt tentador!!
ResponEliminaEl chocolate no es lo mio pero los flanes si que me gustan, nunca me resultan muy bien.
ResponEliminaBesos.
Uff!! Quina pinta més bona!! Ha d'estar per llepar-se'n els dits.
ResponEliminaPetons.
M'encanta el teu flam de xocolata. Un dia en vaig fer un però no tenia gust de xoxolata. Provaré la teva recepta.
ResponEliminaSalut
Exquisito se ve hermoso me encantan ,abrazos cordiales.
ResponEliminaJo en vull un!!! Oh! Quina bona pinta que té!!
ResponEliminaPetons!
Un clásico que siempre gusta. Tiene un aspecto delicioso.
ResponEliminaBesos.
Menuda pinta tiene esta receta , me ha encantado , besitos de CATALINA
ResponEliminaTens raó que no s'acostumen a trobar flams de xocolata... i aquest té una pinta deliciosa! Amb la salseta de xocolata ha de ser per a xocaddictes total :)
ResponEliminaj'adore les desserts au chocolat et ce flan me semble délicieux.
ResponEliminaJ'en mangerai bien un morceau.
A très bientôt