dimecres, 3 d’agost del 2011
Trifle de cireres
No se l'hauria d'anomenar exactament trifle però el fet que s'hi assembli ja és un motiu prou evident per mi. Avui us presento un postre refrescant, lleuger i sobretot deliciós. Si sou amants de les cireres us recomano que el tasteu, no en quedareu decebuts.
Ingredients: (per 2 unitats)
- galetes de xocolata (tipus birba mini)
- 170 gr de iogurt grec
- 2 cullerades de sucre
- 4 cullerades de cireres en almíbar
En un got col·loquem una capa de galetes de xocolata, en aquest cas he utilitzat les de tipus birba mini perquè era el que tenia a mà, però podeu utilitzar qualsevol altre tipus, les piqueu lleugerament i llestos.
A sobre hi posem dues cullerades de cireres ben escorregudes i una cullerada del seu almíbar.
Ara barregem el iogurt grec amb les dues cullerades de sucre i incorporem la meitat al damunt de les cireres.
Podem decorar amb una simple fruiteta del bosc, o amb una meitat de cirera. Reservem dins la nevera fins el moment de servir.
Ingredients per les cireres en almíbar:
- 500 gr de cireres netes i sense el pinyol.
- 100 gr de sucre
- 1 cullerada d'extracte de vainilla
Dins un cassó posem les cireres amb el sucre i l'extracte de vainilla. Deixem coure a foc mig durant aproximadament 45 min.
Apartem del foc i deixem refredar. Les aboquem dins pots de conserva amb el seu propi suc.
Aquestes cireres resulten molt bones amb el seu propi suc, la vainilla els dóna un toc que les fa encara més apetitoses.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
No sé si se li pot dir triflé o no, el que sé és que té una pinta boníssima!!!! =)
ResponEliminaT'ha quedat genial!
Petonets. Helena
Bo i ràpid de fer, com a mi m'agrada! Enhoabona
ResponEliminaEs un postre de lujo en muy poco tiempo.
ResponEliminaUna receta ideal para el verano :)
tu digali com vulguis, que nosaltres ens agrada igual! ;P petonets
ResponEliminaPotser no és ben bé un trifle, però segur que és boníssim igual!! Nyam!
ResponEliminaPetonets
Sandra
justamente es para mí, yo soy amante de las cerezas, sólo que aún no estamos en temporada por esta zona...
ResponEliminaAra mateix preparo les cireres en almibar i la setmana que be faré aquest postre.
ResponEliminaPetonets.
Ai que bo que ha de ser amb les cireres... imagino que també es pot fer perfectament amb cireres fresques, oi?
ResponEliminaPetons!
refrescant, vistós i gustós...tot el que es pot desitjar d'un postre!, a reveure!
ResponEliminaAquests tipus de postres són els que volen literalment a casa meva!
ResponEliminaSigui un trifle o no, està de luxe!! Que bó, i a més sencill.
ResponEliminaSalutacions.
Hola me han encantado tus recetas y decoraciones. Las voy a probar si no te molesta :) jaja
ResponEliminaBueno te dejo mi blog por si quieres pasar.
Saludos
http://empezandoenlacocina.blogspot.com/
¡Uhmmm, qué rico! ¡Yo quiero un vasito de esos! Besos.
ResponElimina