diumenge, 31 de juliol de 2011

Pa de pastanaga



És un pa molt melós i consistent, amb un gust més aviat tirant a dolç que ens recorda el típic brioix. Ideal per un esmorzar on guanya gust si escalfem les torrades que ens anem tallant, on les podem acompanyar de melmelades astringents com la de pruna.

Ingredients:
- 375 gr de pastanaga ratllada
- 375 gr de farina
- 75 gr de sucre
- 1 culleradeta de sal
- el suc d'una llimona
- 3 ous
- 125 ml d'oli
- 1 sobre de llevadura seca

Primer barregem la pastanaga amb els ous, i tot seguit incorporem l'oli.
Finalment incorporem els ingredients secs, i quan ho tinguem tot ben mesclat incorporem el suc de la llimona.

Deixem llevar aproximadament una horeta i enfornem a 180º durant uns 50-60 min.



Bon profit!

10 comentaris:

  1. Otro para la lista.Que original y que bueno!

    ResponElimina
  2. Boníssim! M'encanta tot el que porta pastanaga, o sigui que aquest ens l'apuntem!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Mai he fet un pa de pastanaga, i el teu em pareix genial!!!! la pastanaga m'agrada molt i li dona un coloret molt xulo!!!!genial!!!!

    ResponElimina
  4. Té una pinta boníssima!! i nosaltres a casa no som molt de pa, però aquest el faré segur!!jiji =)
    Molts petonets bunica. Helena

    ResponElimina
  5. No ho havia vist mai..un pa amb pastanga! Ha d'estar ben bó!!
    Salutacions.

    ResponElimina
  6. ¡que rico! y sí, con la mermelada de ciruelas debe de ser pecaminoso, jeje
    ¡buena semana!

    ResponElimina
  7. Quina bona pinta que te aquest pa!!
    Petonets.

    ResponElimina
  8. Maravilloso!! con lo panera que soy me lo apunto

    ResponElimina
  9. El brioix és el meu pa preferit per esmorzar i amb el gustet de la pastanaga deu quedar encara més bo, mmm...
    Després de l'stage ja sóc de vacances, així que vinc a acomiadar-me fins el setembre. Que passis molt bon estiu!

    ResponElimina
  10. Un brioixet casolà de pastanaga és sensacional per esmorzar!! I amb la melmelada de pruna (una de les meves preferides), brutal!
    Petons!

    ResponElimina