diumenge, 31 de juliol del 2011
Pa de pastanaga
És un pa molt melós i consistent, amb un gust més aviat tirant a dolç que ens recorda el típic brioix. Ideal per un esmorzar on guanya gust si escalfem les torrades que ens anem tallant, on les podem acompanyar de melmelades astringents com la de pruna.
Ingredients:
- 375 gr de pastanaga ratllada
- 375 gr de farina
- 75 gr de sucre
- 1 culleradeta de sal
- el suc d'una llimona
- 3 ous
- 125 ml d'oli
- 1 sobre de llevadura seca
Primer barregem la pastanaga amb els ous, i tot seguit incorporem l'oli.
Finalment incorporem els ingredients secs, i quan ho tinguem tot ben mesclat incorporem el suc de la llimona.
Deixem llevar aproximadament una horeta i enfornem a 180º durant uns 50-60 min.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Otro para la lista.Que original y que bueno!
ResponEliminaBoníssim! M'encanta tot el que porta pastanaga, o sigui que aquest ens l'apuntem!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Mai he fet un pa de pastanaga, i el teu em pareix genial!!!! la pastanaga m'agrada molt i li dona un coloret molt xulo!!!!genial!!!!
ResponEliminaTé una pinta boníssima!! i nosaltres a casa no som molt de pa, però aquest el faré segur!!jiji =)
ResponEliminaMolts petonets bunica. Helena
No ho havia vist mai..un pa amb pastanga! Ha d'estar ben bó!!
ResponEliminaSalutacions.
¡que rico! y sí, con la mermelada de ciruelas debe de ser pecaminoso, jeje
ResponElimina¡buena semana!
Quina bona pinta que te aquest pa!!
ResponEliminaPetonets.
Maravilloso!! con lo panera que soy me lo apunto
ResponEliminaEl brioix és el meu pa preferit per esmorzar i amb el gustet de la pastanaga deu quedar encara més bo, mmm...
ResponEliminaDesprés de l'stage ja sóc de vacances, així que vinc a acomiadar-me fins el setembre. Que passis molt bon estiu!
Un brioixet casolà de pastanaga és sensacional per esmorzar!! I amb la melmelada de pruna (una de les meves preferides), brutal!
ResponEliminaPetons!