divendres, 22 de juliol del 2011

Quiche d'albergínia i sobrassada

Amb l'excés d'albergínies que tenim a l'hort em veig obligada a preparar plats on l'albergínia aparegui de forma indiscreta, i quan vaig descobrir aquesta recepta al bloc http://bocadosdecielo.blogspot.com/ vaig pensar que seria la meva salvació.

He modificat un xic la recepta però el resultat segueix sent el d'una quiche senzilla de fer, original i amb una combinació d'ingredients excel·lent.



Ingredients:
- 1 fulla de pasta de full
- 2 albergínies grosses
- 1 ceba
- 160 ml de llet
- 3 ous
- 2 talls de sobrassada (al gust)
- sal i pebre

Primer posem a coure la pasta de full dins el motlle on anem a coure la quiche. Tapem amb paper sulfuritzat i dins el motlle hi incorporem unes llegums perquè ens facin de pes. Ho enfornem uns 10 min a 250º.

Mentres posem a sofregir la ceba i l'albergínia tallada a dauets. Reservem.
Ara batem els ous, afegim la llet i salpebrem. Afegim l'albergínia i quan ho tinguem tot ben barrejat ho incorporem dins el motlle.

Posem al damunt uns tallets de sobrassada i enfornem uns 20 min a 210º.

Nota: El millor d'aquestes receptes és que les pots fer amb antel·lació i escalfar-les al moment sense problema.

Bon profit!

8 comentaris:

  1. que original!!! l'haig de tastar! m'encanten les quiche!!! ;) petonets i bon cap de setmana!!!

    ResponElimina
  2. tiene que ser buena a la fuerza todo me gusta,te ha quedado muy bien esta quiche
    bon cap de setmana
    peto
    miquel

    ResponElimina
  3. Noia, la algergínia encara, pero la sobrassada em torna boja. Deu estar boníssima.
    Petonets.

    ResponElimina
  4. MOlt bona combinació! Em fa gràcia el de posar la albergínia de forma indiscreta... a mi tmb em passa! Vaig colant ingredients sense que ningú s´enteri he! he! he!
    Petons

    ResponElimina
  5. Te ha quedado una delicia ,se ve muy lindo y original,abrazos grandes.

    ResponElimina
  6. que bo!!..aso en recorda que yo feia unes albergines rellenes de sobrasada..que estan mol bones..
    aixi que de segur que aço eu provare..
    petons!

    ResponElimina
  7. Ei, a mi també se m'estan acumulant les albergínies, m'apunto a provar aquesta quiche!

    ResponElimina
  8. Ummmmmmmmmmmmm según lo he visto he empezado a salivar de una manera increíble. Quiero una porción de ese quiche sin falta.

    Besos.

    ResponElimina