dijous, 28 de juliol de 2011

Calzone de pernil i sobrassada



Feia temps que no penjava una nova pizza, aquest cop us presento una calzone ben senzilla i de les tradicionals.

Ingredients:
- Massa de pizza. Podeu observar l'el·laboració al link següent: http://acabatdefer.blogspot.com/2010/05/pizza-de-pebrots-del-piquillo.html
- 4 talls de pernil dolç
- 70 gr de mozzarella ratllada
- 70 gr de sobrassada
- 2 tomàquets
- 1 gra d'all
- orenga
- 1 fulla de llorer
- sal, sucre i oli

Primer fem la massa de pizza i la deixem llevar.

Ara fem el sofregit i tallem el gra d'all a llàmines i el posem dins la paella amb una mica d'oli. Pelem els tomàquets, els treiem el peduncle i els tallem a daus mitjans. Ho afegim a la paella, afegim un xic de sal i una mica de sucre i la fulla de llorer. Deixem coure a foc mig durant uns 30 min. Reservem

Ara estirem la massa i a una meitat hi posem el tomàquet sofregit, una mica de mozzarella (en reservem un pessic per acabar la calzone), el pernil dolç tallat a trossos i la sobrassada. Tot ben repartit.

Dobleguem la calzone i la tanquem tot segellant amb el dit. Possem una mica de mozzarella i orenga pel damunt i enfornem a 250º a sota de tot del forn durant uns 15-20 min.



Bon profit!

8 comentaris:

  1. Si porta sobrassada a mi ja m'has guanyat, m'encanta! Una calzone per no parar de menjar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. La sobrasada le va genial a la pizza, yo hago una con sobrasada y morcilla que está estupenda.
    Besos

    ResponElimina
  3. Mira que és molt tard per sopar però ara mateix me'n menjaria un tros, les calzones són les meves preferides!

    ResponElimina
  4. Doncs a mi com a Els fogons de la Bordeta. Sobrasada?? Aquesta és la meva!!! Petons

    ResponElimina
  5. ¡Ahhhhhh, ushhhhhhhh, que se me cae la baba! ¡Qué cosa más rica! ¡Con lo que me gusta la sobrasada y no la puedo comerrrr! ¡Da igual, pego un bocao al ordenador y pa' lante, que nadie lo va a notar! Besos y feliz fin de semana.

    ResponElimina
  6. me ha gustado este calzone con sobrasada me lo apunto
    Buen finde y hasta septiembre
    peto
    miquel

    ResponElimina
  7. Un calzone, ideal per en Miquel, jo no puc amb la sobrassada
    Petons

    ResponElimina