És una pizza que triomfa segur, mentre us agradi el pebrot esclar!
Per la massa:
- 250 gr de farina
- 1/2 dau de llevadura i una mica d'aigua calenta per dissoldre-la
- sal
- oli
- sucre
- aigua tèbia
Per fer la massa barejem la farina amb una pisca de sucre, una pisca de sal, un raig d'oli, i la llevadura dissolta, i anem afegint aigua fins a obtenir una massa homogènia i ben elàstica. Ho deixem reposar fins que llevi i l'estirem ben fina.
Per la pizza:
- pebrots del piquillo
- anxoves
- tonyina
- olives negres
- 3 cullerades de tomàquet fregit
- mozzarella
- fulles d'orenga fresca.
Bon profit!
M'encanten els pebrots del piquillo i trobo que lliguen molt bé amb les anxoves i la tonyina. A casa triomfa segur ;)
ResponEliminaM'has donat una gran idea amb un pot que tinc de pebrots del piquillo! Faré aquesta pizza tan guapa!
ResponElimina