dissabte, 15 de maig de 2010

Pizza de pebrots del "piquillo"



És una pizza que triomfa segur, mentre us agradi el pebrot esclar!

Per la massa:

- 250 gr de farina
- 1/2 dau de llevadura i una mica d'aigua calenta per dissoldre-la
- sal
- oli
- sucre
- aigua tèbia

Per fer la massa barejem la farina amb una pisca de sucre, una pisca de sal, un raig d'oli, i la llevadura dissolta, i anem afegint aigua fins a obtenir una massa homogènia i ben elàstica. Ho deixem reposar fins que llevi i l'estirem ben fina.

Per la pizza:

- pebrots del piquillo
- anxoves
- tonyina
- olives negres
- 3 cullerades de tomàquet fregit
- mozzarella
- fulles d'orenga fresca.

Bon profit!



2 comentaris:

  1. M'encanten els pebrots del piquillo i trobo que lliguen molt bé amb les anxoves i la tonyina. A casa triomfa segur ;)

    ResponElimina
  2. M'has donat una gran idea amb un pot que tinc de pebrots del piquillo! Faré aquesta pizza tan guapa!

    ResponElimina