dissabte, 29 de maig del 2010

Pastisset de formatge amb melmelada de cireres


Ja fa dies que volia provar de fer melmelada de cireres, i quina millor combinació que amb un pastís mousse de formatge!

Ingredients (per a dos motlles d'uns 8 cm de diàmetre):

--> Per la galeta:

- 4 galetes digestive
- 30 gr de mantega fossa

Trinxem les galetes i ho barrejem amb la mantega, ho disposem dins el motlle ben apretat i ho guardem dins la nevera.

--> Per la mousse:

- 100 gr de formatge cremós
- 100 gr de nata muntada
- 50 gr de sucre
- 1/2 sobre de gelatina
- 100 ml de llet

Barrejem el formatge cremós amb el sucre.
Muntem la nata i li afegim el formatge cremós fins que formin una mescla homogènia.
Escalfem la llet i hi afegim una mica de llet que haurem reservat per barrejar la gelatina, ho dissolem bé dins la llet calenta i ho reservem.
Afegim la llet dins la mousse de formatge i ho abocarem dins els motlles que teniem a la nevera.
Ho refrigerem mínim 4 hores.

Després hi disposarem una mica de melmelada de cirera pel damunt, i llestos!

Un pastisset molt fí, gustós i dolç!






2 comentaris:

  1. M'encanten els pastissos de formatge en totes les seves versions... I amb la melmelada casolana de cireres ha de ser deliciós!!!!

    ResponElimina
  2. Que bo, que bo, que bo: una miqueta cap a Girona, sisplau!

    ResponElimina