Ja fa dies que volia provar de fer melmelada de cireres, i quina millor combinació que amb un pastís mousse de formatge!
Ingredients (per a dos motlles d'uns 8 cm de diàmetre):
--> Per la galeta:
- 4 galetes digestive
- 30 gr de mantega fossa
Trinxem les galetes i ho barrejem amb la mantega, ho disposem dins el motlle ben apretat i ho guardem dins la nevera.
--> Per la mousse:
- 100 gr de formatge cremós
- 100 gr de nata muntada
- 50 gr de sucre
- 1/2 sobre de gelatina
- 100 ml de llet
Barrejem el formatge cremós amb el sucre.
Muntem la nata i li afegim el formatge cremós fins que formin una mescla homogènia.
Escalfem la llet i hi afegim una mica de llet que haurem reservat per barrejar la gelatina, ho dissolem bé dins la llet calenta i ho reservem.
Afegim la llet dins la mousse de formatge i ho abocarem dins els motlles que teniem a la nevera.
Ho refrigerem mínim 4 hores.
Després hi disposarem una mica de melmelada de cirera pel damunt, i llestos!
Un pastisset molt fí, gustós i dolç!
M'encanten els pastissos de formatge en totes les seves versions... I amb la melmelada casolana de cireres ha de ser deliciós!!!!
ResponEliminaQue bo, que bo, que bo: una miqueta cap a Girona, sisplau!
ResponElimina