dijous, 27 de maig del 2010

Amanida amb encenalls de parmesà i ventresca

Amanida, amanida, amanida, amanida... se'n poden fer tantes de tantes maneres i taaaaant bones...

Aquí n'hi ha un exemple.


Ingredients:

- canonges i rúcula
- 1 pastanaga ratllada
- encenalls de parmesà
- una llauna de ventresca o tonyina

Per a la vinagreta:

- una culleradeta de mel
- vinagre de mòdena
- un raig d'oli

Barrejem bé la vinagreta i ja ens podem oblidar del món i degustar aquesta amanida tan deliciosa!


3 comentaris:

  1. HOLA GUAPA TU.

    SOC LA REINA DE LES AMANIDES, ES UNA DE LES MEVES PASSIÓNS , I AQUESTA ME HA ROBAT EL COR..

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  2. M'agraden molt les amanides: provaré la teva, és nova per a mi ;)

    ResponElimina