Després de tant temps sense publicar cap recepta i amb les vacances al punt de mira, m'he decidit a fer una petita despedida ben dolça i lleugera.
He pensat que fer una pausa durant el mes d'Agost amb un Angel food cake de xocolata seria la millor forma d'alleugerir les calors, i endolçir el paladar de forma permanent.
Els que heu tingut la sort de provar-lo sabreu que es tracta d'un cake molt i molt lleuger, que enganxa i vicia, i que a la vegada és súper fàcil de preparar, només heu de veure els ingredients...
Ingredients:
- 12 clares d'ou
- 180 gr de sucre
- 80 gr de farina
- 30 gr de cacau en pols pur
En un bol gran muntem les clares a punt de neu amb l'ajuda d'unes varilles, i quan les tinguem semi-muntades hi anem afegint el sucre a tandes.
Un cop ben fermes hi afegim la farina i el cacau en pols que haurem mesclat prèviament, i podem seguir barrejant amb les varilles però a velocitat més baixa.
Aboquem la massa dins un motlle especial per fer "angels food cake" o sinó en un rodó qualsevol.
Enfornem uns 40 minuts a 180º amb el forn preescalfat i retirem.
Deixem que es refredi al damunt d'una reixeta i de mentres anem preparant una cobertura ben senzilla amb uns 20 gr de mantega i uns 100 gr de xocolata negra.
Aboquem la cobertura pel damunt tot fent cercles amb una cullera i deixem reposar.
Ideal per esmorzar, berenar, regalar o convidar.
Bon profit i molt bones vacances!
Tengo montones de claras congeladas. Voy a hacerlo hoy mismo!
ResponEliminaUna bona idea!!!! Fa una pinta...ummmmm
ResponEliminaMolt bones vacances, que les gaudeixis moltíssim...
Petonets.
Qué rico!!!!!! Tiene una pinta hummmm
ResponElimina¡Hola, cuánto tiempo sin dejarte comentarios! Hoy no me he podido resistir. ¡Me ha encantado! De buena gana me comía un trozo ahora mismo. Besos y feliz día.
ResponEliminahttp://comerespecial.blogspot.com
Alaaaaaa!!!!!Quina bonissima pinta!!!!Que passis unes bones vacances!Però abans de marxar enviam un troçet...ijijiji
ResponEliminabonissin per lleparse els dits
ResponEliminaNo he menjat mai un angel food cake de xocolata, però em penso que aquestes vacances me'n faré un!!!!!
ResponEliminaEns deixes un bon record, bans de marxar de vacances! Que vagin molt bé!!!
Petons
Boníssim!!!
ResponEliminaMolt bones vacances, i per cert, amb propostes tan bones com aquesta perque no m´ajudes a trobar el núm60?
PTNTS
Dolça
Todo lo que lleve chocolate es mi perdición. Tiene que estar riquísima
ResponEliminaBesos.
JUEGO DE SABORES
Oh, oh, oh!!!!
ResponEliminaQuina pinta!
L'angel és un dels meus preferits!! Provaré de fer-lo amb xocolata a veure com surt!! ;)
ResponEliminaHola
ResponEliminaMe llamo Carla y tengo un directorio web. Me ha encantado tu blog! Tienes unos post muy guapos de repostería, te felicito!!. Buen trabajo, por ello me encantaría contar con tu sitio en mi directorio, para que mis visitantes entren a tu web y obtengas mayor tráfico.
Si estás de acuerdo házmelo saber.
PD: mi email es: mendezcarla90@gmail.com
Carla.
Mmmmmmmmm...
ResponEliminaMe superencanta y que pintón tiene. Me gusta que le hayas puesto chocolate, le da un toque riquísimo y fabuloso.
ResponEliminaGracias por tu comentario y por tus felicitaciones.
Besos.
Caray, tiene una pinta estupenda!
ResponEliminaI a mi m'agrada tastar pastissos com aquest. Ara em recordes que fa temps que no en surt cap de la nostra cuina. Aquests ha de ser deliciós.
ResponEliminaEspero que estiguis gaudint d'alló més de les vacances. Jo en començo uns pocs dies dilluns, però sempre s'agreeixen.
Moltes gràcies per la teva visita al nou blog, els faig amb molta il·lusió, cada cop més.