Som-hi de nou, i quina mandra.... quina santa mandra!!.... però val més això que res.
Avui us presento una de les receptes que he descobert durant les vacances, i són les magdalenes del Xavier Barriga, sens dubte la millor recepta que hagi provat mai. El gust de la tradicional magdalena de pastisseria és inigualable, i que una cosa tan bona i gustosa sorti del forn de casa teva encara sorprèn més.
Em penso que durant una setmana vaig preparar-les de tres maneres diferents, farcides de crema i poma, de xocolata i amb un farcit de melmelada de maduixa al·lucinant.
Si us agraden les bones magdalenes us obligo a que les començeu a preparar perquè en quedareu encantats.
Ingredients:
- 210 gr de farina
- 175 gr de sucre
- 125 gr d'ou (unes 3 unitats)
- 60 ml de llet
- 190 ml d'oli d'oliva suau
- 1 culleradeta de ratlladura de llimona
- 7 gr de llevadura química (1/2 sobre)
- 100 gr de gotes de xocolata amb llet
Dins un bol batem els ous amb el sucre fins que veiem que hagin doblat el seu volum. Seguidament afegim la llet i l'oli i seguim batent.
Anem incorporant la farina juntament amb la llevadura en tandes i remenem fins que ens quedi una massa ben fina.
Afegim la ratlladura de llimona i les gotes de xocolata amb llet, reservant un grapadet per acabar de decorar les magdalenes pel damunt.
Un cop tinguem la massa feta la tapem i la deixem reposar a la nevera una hora com a mínim.
Passat un temps, omplim els nostres motlles sense arribar a dalt de tot de la seva capacitat, sempre deixant un bon dit d'espai lliure. Decorem amb unes gotetes de xocolata pel damunt.
Enfornem amb el forn prèviament escalfat a 210º durant uns 20 min.
Bon profit!
ok, les provaré de fer!!! Si és obligat... he he. Això rai! Tinc el llibre del Xavier Barriga a punt. Gràcies per la recomanació! Petonets
ResponEliminaQuina mandra tornar a la rutina! Clar que esmorzant aquestes magdalenes el retorn a la feina és molt més fàcil :)
ResponEliminaLes magdalenes del Xavier Barriga tenen l'èxit assegurat. I les farcides encara han de ser més bones ;)
Molt bona pinta!! Quina ganaaa! :D
ResponEliminaTe han quedado preciosas y se ven muy esponjosas, besos
ResponEliminaTé una pinta deliciosa! Te'n queda alguna? jeje!
ResponEliminaNoia, m'has convençut!, recepta Xavier Barriga + recomanació-obligació teva = les faig si o si. Apa!, ja les he copiades, dit i fet!, una abraçada!
ResponEliminaYa estamos aquí y qie mejor que con estar ricas magdalenas. Besos!
ResponEliminaAna de: 5 sentidos en la cocina
Estupendas y con buena presencia ¿se le puede pedir algo más a unas magdalenas?.
ResponEliminaBesos
JUEGO DE SABORES
que buenos tienen que estar
ResponEliminasuposo que donen molta energia! segur que les provaré de fer, he de pensar en pujar la temperatura.
ResponEliminales provare, segur que son boniiissimes
ResponEliminaPrenc nota i faré els deures!
ResponEliminaBenvinguda de nou reina!! Jo també porto una mandra a sobre... encara no publiquem! jajaja Aquestes magdalenes les fem sovint, queden genials... el toc de xoco, mmmmm!!!
ResponEliminaÀnims!
Petons
Sandra
Jo també m'obligaré a fer-les!
ResponEliminaTinc el llibre i aquestes no les he fet. Veient el resultat, toca!
ResponEliminaFeliç setembre, ep i la mandra encara la tenim tots.
Nani
Oh! jo vull les farcides de crema i poma!
ResponEliminaA casa també fem les magdalenes d'en Xavier barriga, i és que si són les de sempre per alguna cosa deu ser.
Petonets
Además de bonitas te han quedado de escaparate. Que locura de magdalenas, me llevo un par para la merienda.
ResponEliminaBesos.
Se me está haciendo la boca agua, que recetas más estupendas, con esto la vuelta se hace más llevadera. Un abrazo, Clara.
ResponEliminatinc ganes de fer magdalenes tradicionals, prenc nota de les de Xavi Barriga!
ResponEliminapetonets
Em quedo amb la combinació de xocolata, no falla mai i està taaaaan bona! Les faré segur!
ResponEliminasi tienes toda la razon las magdalenas del Xavier son brutales de buenas y esta con chocolate es irresistible
ResponEliminapeto
Bones, bones, bones...
ResponEliminaUn peto ben gros!!
Vaya magdalenas ricas con ese chocolate...
ResponEliminaMe encantan y me encanta haber entrado en tu blog y desde este momento, aqui me quedo siguiendote.
Besitos
Ostras que magdalenas más ideales!! me encanta la altura que tienen y esos chips de chocolate por encima quedan de revista.
ResponEliminaBesitos