El primer cop que preparo unes trufes i quina millor manera que celebrar el dia de Sant Patrici amb unes temptacions al toc de cervesa Guinness.
Aquí no tenim la constum de celebrar-ho però a casa ho fem en honor al nostre gat, l'irlandès.... així és com l'anomenem quan es fa el sord i no ens fa cas. Com sabeu alguns és un gat pelroig encantador i qualsevol excusa és bona per celebrar el dia d'avui amb una bona pinta de birra.....
Ingredients: (20 unitats)
- 200 gr de xocolata negra 70% de bona qualitat
- 100 ml de nata líquida
- 50 ml de cervesa Guinness
- 1 culleradeta de ratlladura de mandarina
- cacau en pols pur per arrebossar
En un cassó hi posem tots els ingredients i deixem que es desfasi a foc baix. Anem remenant fins obtindre una crema homogènia i seguidament la deixem refredar a la nevera unes 2 hores aproximadament. Durant aquest temps recomano anar remanant la crema perquè ens resulti més cremosa al final.
Quan veiem que ja està prou dura la treiem i començem a fer boles amb l'ajuda de les mans i una cullera de postres. Des del meu parer prefereixo que les trufes quedin irregulars, no cal esmerar-se a donar-li una forma rodona perfecta però això queda al gust de cadascú.
Arrebossem els trufes pel cacau en pols i espolsem l'excès. Conservem les trufes a la nevera fins el moment de servir i..... nyammmm......!!!!
Qui es resistirà a una trufa d'aquestes amb el cafetó?
Bon profit!
m'encanta la pinta que té!
ResponEliminaque bones!!! jo tinc pendent de penjar la tarta guinness que és boníssima! t'han quedat fantàstiques!
ResponEliminaQuè originals! Em falta provar el pastís Guinness. I crec que començaria per aquestes trufes perquè no sóc gaire de cervesa, així de mica en mica...
ResponEliminaUau! Molt original!! Mes les apunto, això ha de ser mooolt bo!!!
ResponEliminaQue bien ligan el choco y la Guinnes,verdad.Me quedo con las ganas de traspasar la pantalla.
ResponEliminaUn saludo
Oooh! Quines trufes més bones! Amb el toc de la cervesa segur que queden boníssimes!
ResponEliminaNo coneixia el teu blog i gràcies a la proposta de "memòries d'una cuinera" hi he vingut a parar i la veritat és que m'agrada molt! Així que si et sembla em quedo per aquí ;)
Una abraçada!
Bua!!m'has conquistat!! molt bona idea. jo fa temps que tinc preparada 'entrada, aveure si la publico. Un petonet!!
ResponEliminaHe sentit a parlar de la tarta de chocolata amb guinness i no em faig l'idea de com deu ser el gust. Veient la pinta tan bona que fan aquestes trufes tinc moltes ganes de provar perque crec que el gust deu ser molt original.
ResponEliminaSalutacions!
Quina combinació, han d'estar boníssimes!. Molt fàcils de fer. Mai he fet trufes,peró crec que aquestes s'han de provar.
ResponEliminaEt segueixo, així no et perdo de vista!! :)
Pilar
Que pinta que hacen y yo sin saber que estaban en tu casa.
ResponEliminaPor cierto te quedan algunas aun, porque me paso.
És curiós com n'és de bona la combinació xoco-cervesa!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Segur que no me resistiria seran boníssimes.
ResponEliminaUna combinació ben agosarada, molt original!!!
ResponEliminaPetonets
Prenc nota, no sé si m'acabarien d'agradar, però sergur que deuen ser sorprenents!!
ResponEliminahola guapa! fa temps que tinc pendent cuinar amb Guiness i no m'he animat. Aquestes trufes semblen boníssimes. Petonets
ResponEliminaQue bones, aquestes les haig de fer!!!
ResponElimina