dimecres, 14 de juliol del 2010

Copa de taronja i mascarpone


Ja fa temps que vaig provar de fer la recepta del famós Julius, i la veritat que queda de meravella. Si no ho heu provat, ho heu de fer.
Aquí us la presento vinga!

Ingredients per la copa: (2 persones)

- 75 gr de mascarpone
- 100 ml de nata líquida
- 50 gr de sucre
- 3 taronges en suc
- una culleradeta de maizena

Primer de tot barregem el mascarpone amb el sucre i la nata i ho muntem.
Escalfem el suc de taronja i en reservem unes cullerades per barrejar-ho amb la maizena. Un cop començi a escalfar-se el suc de taronja, hi afegim la maizena i esperem a que agafi textura de crema.

Afegim tres quarts de la crema de suc de taronja amb la barreja de mascarpone anterior i ho barrejem. Ho repartim en copes i cap a la nevera!

Quan agafi textura afegim per sobre una mica de crema de taronja que haviem reservat i ho deixem altra vegada a la nevera, d'aquesta manera ens quedaran dues capes molt vistoses.

Ingredients pel cruixent amb nous:

- 3 cullerades de sucre
- 1 cullerada d'aigua
- 5 nous picades

Fem un caramel i afegim les nous picades. Aboquem dues cullerades sobre un paper sulfuritzat i en possem una altra fulla al damunt. Ho aplastem al màxim amb un pes i deixem refredar.

I així és com ho podeu decorar de forma original. També quedaria bé fer-ho amb altres fruits secs.

Espero que us hagi agradat!



7 comentaris:

  1. Quines copes més refrescants! M'agrada molt la recepta, jo faig la crema de taronja molt semblant, però no l'he barrejada mai amb el mascarpone... ha de quedar boníssima! M'apunto la recepta ;)

    ResponElimina
  2. T'he trobat per casualitat i m'ha encantat el teu bloc, em faré seguidora per a no perdre'm res.
    Aquesta crema és una delícia i aquesta foto ho diu tot, perfecta, Julius té idees genials.
    Vaig a seguir visitant la teva cuina.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Una copa de luxe, canviaré les nous per un altre tipus de fruit sec.
    Petons

    ResponElimina
  4. Una copa de 10!,la copío ara mateix!!gràcies per la recepta!

    ResponElimina
  5. Ei, avui l'he posada al meu bloc, ens va agradar MOLT!!!

    ResponElimina