dilluns, 25 de febrer del 2013

Púding de crema i maduixes



Normalment quan un prepara brioix aquest s'acaba ressecant amb el pas dels dies, i és una autèntica pena... perquè havia preparat una coca de brioix de crema pel cap de setmana amb tota la il·lusió i a mesura que passaven les hores anava quedant seca i seca...Una solució? Preparar un púding amb unes maduixes que ja començen a fer primavera i el resultat va ser un postre IMPRESSIOANT.
 
Abans d'anar als ingredients us voldria demanar un favor, i és que una recepta meva ha sortit seleccionada al concurs de caprabo i agrairia a tots els que ja hi esteu registrats i als que no també... que votéssiu pel meu "Plum-cake de carxofes", a més de recomanar-lo perquè era deliciós!http://www.caprabo.com/caprabo/pasion/private/es/home_receta.html
 
 
Ingredients: 4 racions
- 2 ous
- 250 ml de llet
- 4 maduixes
- coca de crema uns 300 gr aprox
- 100 gr de sucre
- xocolata blanca per decorar
 
En un bol batem els ous i incorporem 75gr sucre i la llet, ho triturem amb l'ajuda d'una batedora i reservem.
Preparem el caramel per la base dels nostres púdings, posem a escalfar 25 gr de sucre dins un cassó a foc mitjà. Un cop enrrossit ho aboquem a la base de cada recipient individual.
 
Ara tallem la coca de crema a trossos, la col·loquem a cadascún dels recipients que haguem escollit i entremig i també per dalt anirem col·locant les maduixes a rodanxes, una per persona en el meu cas.
 
Incorporem el batut que teniem reservat fins a cobrir els retalls de coca de crema i les maduixes. Enfornem al bany maria uns 25-30 min. Un cop estigui fet el deixem refredar i el deixem que es conservi a la nevera ben fresquet, ratllem xocolata blanca pel damunt abans de servir.
 
 
Bon profit!

15 comentaris:

  1. Tiene que estar exquisito, el aspecto es delicioso. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  2. Les maduixes ara estan espléndides. Petons!

    Ana

    ResponElimina
  3. Delicioses postres... i suaus! Ara et vinc a visitar per això del Caprabo. Petons

    ResponElimina
  4. Que bo!!! Llàstima que no tingui un tros de coca seca per fer-lo avui mateix!! Haurem de guardar coca per poder fer aquestes postres perquè han d'estar de vici!!

    ResponElimina
  5. ara mateix et vaig a votar!!! moltíssima sort. Si guanyes ens deus un puding, ok??? petonets

    ResponElimina
  6. m'encnaten els pudings i aquest teu m'agrada tooooot el que dur! apuntat! i mmolta sooort!! ara et voto....

    ResponElimina
  7. Corro a votar! Ha de ser boníssim, ets la reina dels púdings!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  8. Unes postres delicioses..Si m´en surto et voto...

    ResponElimina
  9. Helena, les maduixes ja arriben i ara començarem a menjar-les amb delit...Amb crema, ja queden de vici.
    Ara vaig a donar-te el vot.
    Que tinguis sort,
    Nani

    ResponElimina
  10. Un puding de temporada con fresas ¡¡bien!! Me chifla esta fruta.

    Besos.

    ResponElimina
  11. l'acabo de fer! s'esta refredant i no he pogut esperar a tastar-lo! realment bonissimmmmmm!

    ResponElimina
  12. Mmmmm Quina bona pinta!!!!

    ResponElimina
  13. tiene una pinta excelente mañana mismo lo preparo con lo liminera que es mi mujer se chupara los dedos

    ResponElimina
  14. No em cansaré de cantar les virtuts de la combinació de la crema amb les maduixes. M'encanta!!!!!!
    petonets

    ResponElimina