divendres, 3 de maig de 2013

Magdalenes d'albercoc farcides





Les receptes amb fruita fresca sempre són d'agrair, no tot el plaer es redueix a la xocolata!! Aquestes magdalenes amb farcit de melmelada d'albercoc de bona qualitat, i els grills d'albercoc fresc al damunt els dóna una melositat imperdonable!
 
A part de recomanar-vos aquesta recepta també us volia demanar el vostre vot al Concurs de Caprabo per la recepta de Quiche amb salmó fresc i portobellos. Com ja sabeu he sortit molts cops seleccionada però mai he guanyat, a veure si a la tercera toca! Us estaría molt agraïda...
 
 
Ingredients: (8 unitats)
- 3 ous
- 175 gr de sucre
- 150 ml d'oli d'oliva suau
- 60 ml de llet
- 210 gr de farina
- 1 i 1/2 culleradeta de llevadura
- 4-5 albercocs madurs
- melmelada d'albercoc
 
En un bol batem els ous amb el sucre fins que quedin voluminosos. Afegim l'oli i la llet i remenem fins que quedi una mescla ben homogènia. Per últim afegirem la farina juntament amb la llevadura i mesclem. Deixem reposar amb un drap al damunt durant unes dues hores.
 
Netejem els albercocs i els treiem l'os, els partim en quarts i reservem.
 
Preescalfem el forn a 180º. Omplim els motlles de magdalenes fins a 3/4 parts i seguidament al damunt hi col·loquem una bona cullerada de melmelada d'albercoc i uns tres grills d'albercoc.
 
Enfornem uns 35 min i els deixem refredar al damunt d'una reixeta.
 
Bon profit!

8 comentaris:

  1. M'encanten!!! Fer-les farcides és genial, sempre et trobes la sorpresa a dins!!

    ResponElimina
  2. Ahora mismo me comeria un par de ellas, tienen una pinta genial
    besitos

    ResponElimina
  3. que originals i bones !!! m'encanten les magdalenes casolanes! petons

    ResponElimina
  4. Si una magdalena ja és boníssima, imagina't farcida! Ohhhh!!!!
    Petons

    ResponElimina
  5. Hola bonica!!!! Doncs boniiissimes, com tot el que fas!! d'aquí poquet publicaré una recepta amb albercoc que t'agradarà!! ;P

    Petonets

    ResponElimina
  6. Aquestes magdalenes tenen una pinta increïble! L'aspecte és de luxe! Provaré de fer-les!

    ResponElimina
  7. Tenen una pinta deliciosa!!! Només amb la foto ja fa venir salivera!!!

    ResponElimina
  8. Ara mateix en menjaria un parell per esmorzar!
    I els albercocs frescos ja comencen a ser bons, val la pena aprofitar-ho.

    ResponElimina