Les receptes amb fruita fresca sempre són d'agrair, no tot el plaer es redueix a la xocolata!! Aquestes magdalenes amb farcit de melmelada d'albercoc de bona qualitat, i els grills d'albercoc fresc al damunt els dóna una melositat imperdonable!
A part de recomanar-vos aquesta recepta també us volia demanar el vostre vot al Concurs de Caprabo per la recepta de Quiche amb salmó fresc i portobellos. Com ja sabeu he sortit molts cops seleccionada però mai he guanyat, a veure si a la tercera toca! Us estaría molt agraïda...
Ingredients: (8 unitats)
- 3 ous
- 175 gr de sucre
- 150 ml d'oli d'oliva suau
- 60 ml de llet
- 210 gr de farina
- 1 i 1/2 culleradeta de llevadura
- 4-5 albercocs madurs
- melmelada d'albercoc
En un bol batem els ous amb el sucre fins que quedin voluminosos. Afegim l'oli i la llet i remenem fins que quedi una mescla ben homogènia. Per últim afegirem la farina juntament amb la llevadura i mesclem. Deixem reposar amb un drap al damunt durant unes dues hores.
Netejem els albercocs i els treiem l'os, els partim en quarts i reservem.
Preescalfem el forn a 180º. Omplim els motlles de magdalenes fins a 3/4 parts i seguidament al damunt hi col·loquem una bona cullerada de melmelada d'albercoc i uns tres grills d'albercoc.
Enfornem uns 35 min i els deixem refredar al damunt d'una reixeta.
Bon profit!
M'encanten!!! Fer-les farcides és genial, sempre et trobes la sorpresa a dins!!
ResponEliminaAhora mismo me comeria un par de ellas, tienen una pinta genial
ResponEliminabesitos
que originals i bones !!! m'encanten les magdalenes casolanes! petons
ResponEliminaSi una magdalena ja és boníssima, imagina't farcida! Ohhhh!!!!
ResponEliminaPetons
Hola bonica!!!! Doncs boniiissimes, com tot el que fas!! d'aquí poquet publicaré una recepta amb albercoc que t'agradarà!! ;P
ResponEliminaPetonets
Aquestes magdalenes tenen una pinta increïble! L'aspecte és de luxe! Provaré de fer-les!
ResponEliminaTenen una pinta deliciosa!!! Només amb la foto ja fa venir salivera!!!
ResponEliminaAra mateix en menjaria un parell per esmorzar!
ResponEliminaI els albercocs frescos ja comencen a ser bons, val la pena aprofitar-ho.