dijous, 19 d’agost de 2010

"Negritos"







Després de tants dies us penjo una recepta molt semblant al brownie, però en comptes d'afegir nous s'hi possen trossos dels diferents tipus de xocolata. Boníssim!

El nom em va cridar l'atenció i n'hi ha de diferents tipus, amb caramel, amb avellanes... Jo vaig optar per un triple xocolata, trieu el que més us agradi perquè no us decepcionarà cap.

Ingredients:

-100 gr de mantega

-250 gr de sucre

-4 ous

-200 gr de xocolata negra

-100 gr de farina

-1 sobre de llevadura

-75 gr de xocolata amb llet en perles

-75 gr de xocolata negra en perles

-75 gr de xocolata blanca en perles

Primer de tot fonem la xocolata negra amb la mantega, i ho reservem. A continuació batem els ous amb el sucre amb unes varilles fins que dupliqui de tamany. Anem afegint la xocolata dins la barreja d'ous mica en mica sense deixar de batre.

Després incorporem la farina amb la llevadura i per últim les perles de xocolata.

Ho aboquem en un motlle rectangular i ho enfornem a 180º durant uns 30 min.

Espero que us agradi, fins aviat!

1 comentari:

  1. És com un brownie amb sorpresa, molt original!, té un aspecte de mossegada grooooosa...

    ResponElimina