dissabte, 28 d’agost de 2010

Amanida al parmesà



Aquesta amanida és una alternativa a la típica amb el trosset de formatge de cabra, però per no acabar avorrint-lo he optat per uns encenalls de parmessà que combinats amb el cranc queden de meravella.

El resultat: Un plat sà, bo i sobretot refrescant

Ingredients:

- enciam
- tomàquet
- ceba
- remolatxa
- cranc
- parmesà

Per la vinagreta:

- oli d'oliva
- 1 cullerada de vinagre de mòdena
- 1 culleradeta de mostassa en gra
- 1 culleradeta de mel

Ho barregem amb una mica d'alegria i emoció fins aconseguir una emulsió, sinó obtindrem la vinagreta tallada.




2 comentaris:

  1. M'agrada la combinació que has fet en aquesta amanida, me la copio per fer a casa!

    ResponElimina
  2. M'encanten totes les amanides i el secret per no avorrir-les és el que dius tu, anar combinant diferents ingredients per fer-la diferent cada vegada. Aquesta que ens proposes ha de ser ben bona!

    ResponElimina