Aquesta amanida és una alternativa a la típica amb el trosset de formatge de cabra, però per no acabar avorrint-lo he optat per uns encenalls de parmessà que combinats amb el cranc queden de meravella.
El resultat: Un plat sà, bo i sobretot refrescant
Ingredients:
- enciam
- tomàquet
- ceba
- remolatxa
- cranc
- parmesà
Per la vinagreta:
- oli d'oliva
- 1 cullerada de vinagre de mòdena
- 1 culleradeta de mostassa en gra
- 1 culleradeta de mel
Ho barregem amb una mica d'alegria i emoció fins aconseguir una emulsió, sinó obtindrem la vinagreta tallada.
M'agrada la combinació que has fet en aquesta amanida, me la copio per fer a casa!
ResponEliminaM'encanten totes les amanides i el secret per no avorrir-les és el que dius tu, anar combinant diferents ingredients per fer-la diferent cada vegada. Aquesta que ens proposes ha de ser ben bona!
ResponElimina