dimecres, 1 de setembre del 2010

"Pepet" amb pebrots del Padró


Si alguna cosa tenen els entrepans és la varietat que ofereixen. I el més interessant de tot és el fet de descobrir-ne molts mentre un viatja.

En aquest cas hem fet una adaptació del típic "Pepito", però amb pebrots del padró de collita pròpia.

Senzill, però és d'agraïr


Ingredients:

La quantitat va en funció de la gana, la persona, el moment del dia i l'estat d'ànim.

- Pa
- Pebrots del Padró
- Vedella
- Formatge (en aquest cas manxec)
- oli, sal i pebre


El més important és netejar els pebrots de la seva llavor, i seguidament els possarem a coure a la paella. Els reservem.

Salpebrem la vedella i la passem per la paella. Reservem.

La resta ens ho coneixem tots, l'ordre de les coses no altera el producte osigui que posseu-ho com vulgueu i finalment hi doneu un cop de forn.


Bon profit!

2 comentaris: