Si alguna cosa tenen els entrepans és la varietat que ofereixen. I el més interessant de tot és el fet de descobrir-ne molts mentre un viatja.
En aquest cas hem fet una adaptació del típic "Pepito", però amb pebrots del padró de collita pròpia.
Senzill, però és d'agraïr
Ingredients:
La quantitat va en funció de la gana, la persona, el moment del dia i l'estat d'ànim.
- Pa
- Pebrots del Padró
- Vedella
- Formatge (en aquest cas manxec)
- oli, sal i pebre
El més important és netejar els pebrots de la seva llavor, i seguidament els possarem a coure a la paella. Els reservem.
Salpebrem la vedella i la passem per la paella. Reservem.
La resta ens ho coneixem tots, l'ordre de les coses no altera el producte osigui que posseu-ho com vulgueu i finalment hi doneu un cop de forn.
Bon profit!
Quins pepets més bons, m'hi apunto!
ResponEliminaEs un entrepà molt clàssic però molt saborós
ResponEliminaPetons