diumenge, 12 de setembre de 2010

Aromes de tardor







El setembre ja fa dies que és amb nosaltres i les festes dels pobles començen a fer figa. Si més no quan avui esclatin els focs artificials del meu poble ja sabré que l'estiu per mi s'ha acabat.
I per fer una gran rebuda a la propera tardor he preparat un plat irresistible per tot ésser humà, i si algú coneix algún impresentable que no li agradin les seques amb botifarra i bolets... que me'l presenti siusplau, que l'espavilaré!

Ingredients:
- mongetes seques (del tipus que us vingui de gust)
- 1 botifarra (en aquest cas era d'ous i cassolana)
- bolets
- all i julivert
- oli

En primer lloc punxem la botifarra i la possem a coure a foc lent. En una altra paella amb un rajolí d'oli marquem els bolets i després hi afegim la llegum cuita.
Incorporem l'all i el julivert a les mongetes i deixem que es vagin coent.
Finalment emplatem i gaudim


Senzill, ràpid, nutritiu i suculent: Bon profit!!

4 comentaris:

  1. ejem ejem... aquí es presenta una voluntària a ser espavilada, je je je... sento reconèixer que les mongetes seques no m'agraden gaire...
    Sort que m'encanta el pa amb tomàquet, i això salva la meva catalanitat, je je je...
    Tot i així, aquest guisat té una pinta extraordinària i ben bé de tardor ;)

    ResponElimina
  2. No et duré pas la contrària...m'agrada la butifarra, els bolets i les mongetes, però me'n posaré un grapadet petit, és que em senten una mica malament.Espero estar a l'alçada, que jo sóc molt de "la ceba", eh?...Un plat sempre bo que ens recorda efectivament, que la tardó és aquí! A reveure!

    ResponElimina
  3. Jo també sóc de grapadet petit, però he de confessar que m'encanta cuinar-les de totes les maneres. Visca la tardor, guapa!

    ResponElimina
  4. Gemma amb els plats que cuines i el que he après de les teves receptes quedes perdonada de tot!

    Mercè i Cuina vermella jo també sóc del grapadet petit, però no se li pot fer un lleig a aquest plat típic oi?

    Arreveure! ;)

    ResponElimina