dimecres, 1 de setembre de 2010

Paquetets sorpresa



És el primer cop que cuino amb la pasta filo i tenia en ment una recepta des de fa temps que no me'n vaig estar de provar.

Si teniu propostes per treballar amb la pasta filo les acceptaré encantada!

Ingredients (per dos paquets):

- 2 fulles de pasta filo
- mató
- mel
- figues (opcional, podeu provar amb melmelades o compotes)
- un dau de mantega fossa
- sucre llustre i canyella per decorar

Primer de tot ajuntem les dues fulles de pasta filo i les enganxem tot pinzellant una mica de mantega fossa.

Després la dividirem en dos i al mig hi possarem unes dues cullerades de mató, mel i una figa partida a quarts. Jo us recomano que hi posseu alguna melmelada o compota, si és que sou de dolç com jo.

Tanquem els paquets i els segellem amb una pinzellada de mantega.
Enfornem a 250 durant 15 min, o fins que enrroseixi lleugerament el paquet sorpresa.
Decorem amb sucre llustre i canyella en pols.

Nota: Molt millor si els deixeu refredar, en comptes de prendre'ls calents o tebis.






Bon profit!

5 comentaris:

  1. M'agrada, senzill i bo!
    Et recomano que provis les baklavas, uns dolços àrabs amb pasta filo i festucs o avellanes. Jo vaig provar la recepta d'una amiga egípcia i van sortir molt bé. Et deixo l'enllaç per si t'animes: http://www.cocinaparaemancipados.com/2010/02/baklavas-egipcias.html

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Sara, me l'apunto, m'encanten els festucs.

    Fins aviat ;)

    ResponElimina
  3. Uns paquetets boníssims!, si vols idees amb pasta fil.lo et recomano que entris a -el cafè de nit-. La Gloria n'ha fet una colla de receptes dolces i salades i li agrada molt treballar aquesta massa.A reveure!

    ResponElimina
  4. Uns paquets que deuen de ser boníssims, i fàcils.
    Petons

    ResponElimina
  5. Hola!!Gracias por tu visita y me uno a tu lista de seguidores.....verás que bien te lo pasas cocinando y compartiendo tus platos con todos nosotros.
    En en apartado de Tartas saladas de mi blog,tengo una Costrada hecha con PAsta filo,a ver si te gusta.

    Nos vemos.

    Un saludo

    ResponElimina