dissabte, 4 de setembre de 2010

Pizza de pernil serrà i ou




Ingredients:

Per la massa de pizza



http://acabatdefer.blogspot.com/2010/05/pizza-de-pebrots-del-piquillo.html



- 3 tomàquets
- orenga fresca o seca
- mozzarella
- pernil salat o serrà
- 1 ou per persona
- pimentó de la vera
- oli, sal i pebre



Un cop tinguem la massa estirada ens possem a fer el sofregit de tomàquet. Pelem els tomàquets i els trinxem a trossos. Hi tirem sal i sucre i després la orenga. Deixem que s'acabi de sofregir.

Si ho volem podem optar per sofregit comprat que també queda prou bo. Possem el sofregit damunt la massa i després la mozzarella. Al damunt les llonçes de pernil i cap al forn.


Cal que el tinguem preescalfat a 250º durant una bona estoneta.

Al cap de 5-7 min quan veiem que comença a enrrosir-se la massa, possem els ous per comensal a cada extrem de la pizza, i tornem a tancar-la al forn fins que acabi de quallar l'ou.

Treiem la pizza, hi tirem un raig d'oli i una mica de pimentó de la vera damunt de l'ou.





Bon profit!

6 comentaris:

  1. El pernil serrà, com una mena de Rei Mides, fa encara més bó tot el que toca.

    Sempre que sigui un bon pernil, clar!

    ResponElimina
  2. Suculenta pizza, i avui per sopar em penso que caurà! Moltes gràcies.

    ResponElimina
  3. Una pizza escandalosament i senzillament de mossegada grossa!,original i nitritiva! A reveure.

    ResponElimina
  4. Dos plats sensacionals en un, pizza i ous ferrats
    Petons

    ResponElimina
  5. Mmm.... pizza ideal per un divendres a la nit, amb una bona peli davant la tele...

    ResponElimina