La carbassa és un dels aliments que més em xifla, em sembla boníssima en totes les seves preparacions i a més és sana sana. El 26 de Setembre a Sant Feliu de Codines fan la FIRA DE LA CARBASSA, així que us animo a tots els que podeu que hi aneu i quedeu embadalits de tanta carbasseta junta.
Aquest cop he volgut provar de cuinar-la per uns muffins, i la veritat que dóna un gust molt lleuger.
Ingredients:
- 2 ous
- 150 gr de iogurt
- 225 gr de sucre
- 275 gr de farina
- 1/2 sobre de llevadura
- 5 cullerades de llet
- 300 gr de puré de carbassa
- 1 culleradeta de cardamom
- 1 culleradeta de canyella
- 75 gr de nous picades
Primer de tot possem la carbassa pelada i tallada al forn uns 25 min fins que s'estovi. Barregem tota la resta d'ingredients i hi afegim la carbassa que haurem triturat prèviament.
Possem les càpsules de muffins dins els motlles per anar al forn i els omplim amb una màniga pastissera o una bosseta.
Enfornem a 190º durant uns 25 min.
Les deixem refredar i escalfem al microones una rajola de xocolata blanca. Banyem el barret dels muffins amb la xocolata fossa, ho decorem amb una nou i ho deixem refredar.
Proveu-les de fer decorant-les amb xocolata blanca que hi lliga molt, no us en penedireu.
M'apunto això de la fira, no he estat mai a una fira de la carbassa :)
ResponEliminaEls muffins tenen una pinta sensacional, amb aquest toping de xocolata blanca deuen ser de vici total!
Molt bona la carbassa... molt i molt bona la idea d'incloure-la als muffins...deuen ser suavets i dolços!.M'apunto la idea que m'ha agradat molt!Bon cap de setmana!
ResponEliminaT'han quedat una delícia, les provaré!
ResponEliminaMe apunto a la feria;los otros días fué la fiesta del pijama y no pude ir por una lesión en la pierna.....me gusta Sant feliu,tenemos muchos amigos allí,no me perderé la feria.
ResponEliminaNos encanta la calabaza y el bizcoho es riquísimo,estos muffins estan divinos.
Un saludo