Totalment diferents dels típics muffins amb xocolata per dins per sobre i per totes bandes. Són molt fins i deliciosos, i sorprenen de bon grat.
Ingredients:
- 250 ml de nata líquida
- 100 gr de mantega tova
- 225 gr de sucre
- 2 ous
- 275 gr de farina
- 1/2 sobre de llevadura
- 3 cullerades de melmelada de préssec o albercoc
- 2 préssecs petits o un de gran tallat a rodanxes
Possem tots els ingredients dins un bol i els barregem fins que quedi una mescla homogènia. Dispossem la massa dins els motlles i els fiquem dins el forn previament escalfat a 190º durant 25-30 min.
Al cap d'uns 15 min de forn, possem damunt de cada muffin unes dues rodanxes de préssec i mitja cullerada de sucre aproximadament. Tanquem el forn i esperem a que acabin de coure's.
Espero que us agradin, no us decepcionaran gens!
Que macos i originals, m'encanten!
ResponEliminaSon preciosos,és curiós que al obrir el forn a mitja cocció no s'hagin abaixat!han quedat molt bé i amb la melmelada barrejada segur que molt melosos!A reveure.
ResponElimina