dissabte, 21 d’agost de 2010

Muffins de crema i préssec







Totalment diferents dels típics muffins amb xocolata per dins per sobre i per totes bandes. Són molt fins i deliciosos, i sorprenen de bon grat.

Ingredients:

- 250 ml de nata líquida

- 100 gr de mantega tova

- 225 gr de sucre

- 2 ous

- 275 gr de farina

- 1/2 sobre de llevadura

- 3 cullerades de melmelada de préssec o albercoc

- 2 préssecs petits o un de gran tallat a rodanxes

Possem tots els ingredients dins un bol i els barregem fins que quedi una mescla homogènia. Dispossem la massa dins els motlles i els fiquem dins el forn previament escalfat a 190º durant 25-30 min.

Al cap d'uns 15 min de forn, possem damunt de cada muffin unes dues rodanxes de préssec i mitja cullerada de sucre aproximadament. Tanquem el forn i esperem a que acabin de coure's.

Espero que us agradin, no us decepcionaran gens!

2 comentaris:

  1. Son preciosos,és curiós que al obrir el forn a mitja cocció no s'hagin abaixat!han quedat molt bé i amb la melmelada barrejada segur que molt melosos!A reveure.

    ResponElimina