dissabte, 11 de desembre de 2010

Mini Strudel de poma



No és la recepta original, però qui és qui les segueix al peu de la lletra?
Aquesta és una versió adaptada, senzilla de fer i apta per a tothom. En mitja horeta teniu un postre de poma lleuger i deliciós.
Ingredients: (per dos unitats)
- pasta de full
- 1 poma
- sucre
- canyella en pols
- mantega
Encenem el forn a 250º de dalt i de baix.
Per començar fem dos rectangles llargs i de 4 dits de gruix aproximadament.
Ara dividim cada rectangle en dos, de manera que un d'ells ens farà de base i l'altre de tapa pel nostre strudel.
Pelem la poma, li treiem el cor i un cop ben neta en fem làmines.
A cada base de la pasta de full hi tirem una culleradeta de sucre, i mitja poma laminada al damunt, tenint en compte que hem de deixar un espai lliure al voltant per poder segellar.
Ara hi afegim una culleradeta de canyella en pols a cada strudel i seguidament una altra de sucre.
Finalment hi possem uns dauets de mantega al damunt, uns 10 gr aproximadament.
Ara ens dispossem a tancar-lo, i per fer-ho col·locarem la tapa de l'strudel al damunt, i segellem com si féssim una calzone. Es tracta de que ens ajudem dels dits polze i índex, tot fent pessics que pujarem al damunt i premerem per tal de segellar.
Afegim una culleradeta de sucre pel damunt i enfornem a 250º uns 10 min, fins que veiem que la massa s'enrrosseix.


Bon profit!

11 comentaris:

  1. Com tu dius, ràpides i boníssimes, unes postres perfectes.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Molt bon recurs per fer un postre fantàstic en un plis plas!! A part, a mi l'strudel m'encanta, prenc nota!!! :)

    Petonets!! :)

    ResponElimina
  3. No serà l'original... però també té pinta de ser boníssima!
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  4. Sigui o no la clàssica, segur que és molt bona! I amb la pasta de full, molt més ràpida de preparar, je je je...
    Precisament, acabo de fer unes mini tatin de poma ;)

    ResponElimina
  5. Aixo té que estar molt bó.
    Beset de Orquidea59

    ResponElimina
  6. Què, t'animes a fer-nos un màximstrudel per nosaltres? És fantàstic!

    ResponElimina
  7. Quina pinta que fa... Fabulós! Fa venir gana de veres, eh?
    Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Molt bona recepta i bonisima
    miquel

    ResponElimina
  9. Ohh..... quin dolç tan saborós i fàcil de fer!! té un aspecte deliciós! i amb poma sempre és un èxit!
    Molts petons

    ResponElimina
  10. Hola! Que cosa mas rica ese mini strudel! También me ha gustado esa corona de brioches... En fin, que me apunto las recetas, aunque tengo una receta pendiente de publicar de strudel (pero maxi, no mini). Un saludo. ;)

    ResponElimina
  11. Un postre deliciós... la poma i la pasta de full fan una gran parella!

    ResponElimina