dimarts, 28 de desembre de 2010

Raviolis amb saltejat d'espàrrecs i pernil salat



Ingredients: (per 2 persones)
- Raviolis (uns 300 gr aprox, els que més us agradin)
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 50 gr de pernil salat
- oli

Primer tallem el pernil salat a talls petits i el possem a coure en una paella amb un raig d'oli.
Ara tallem la base més dura dels espàrrecs i la llençem. Passem per aigua la resta i els tallem a trossos d'uns 5 cm de llarg. Els possem a coure amb el pernil. Reservem.

Possem a bullir els raviolis, i un cop cuits els passem a la paella amb els espàrrecs i el pernil.
Ho saltegem 2 minutets i ja es poden servir.

Recepta ràpida i sana.

Que acabeu de passar unes bones festes!! Bon any 2011 i força cuina per tothom!


13 comentaris:

  1. Aquests raviolis tenen una pinta... Sort que ja he dinat, que sinó se'm cau la bava!
    M'agrada molt la combinació dels espàrrecs amb el pernil. Molt encertada.

    Una abraçada i força pel 2011!

    ResponElimina
  2. Mmmmm!!! m'encanten els espàrrecs!!

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta que te aquesta recepta!! I sana...que ja va be després de tot el que hem menjat aquestes festes (...i encara ens queden un parell de menjades!!). Me l'apunto!!Un petó. Paula

    ResponElimina
  4. Estimada, aquesta és una pasta de categoria, em cauen les llàgrimes només de veure la fotografía! Muac.

    ResponElimina
  5. Tengo unos esparragos en la nevera que me vendran bien para probar la receta.me gusta
    Bon Any Nou
    petons
    miquel

    ResponElimina
  6. Un plat de festa, que bonics els colors!

    ResponElimina
  7. força cuina i molta sort també per a tu l'any vinent!

    ResponElimina
  8. Senzill, sa i saborós, aquestes són les meves receptes preferides :)

    ResponElimina
  9. Senzill i (segur) saborós. Noves opcions per la sempre pràctica pasta.

    ResponElimina
  10. Com sempre, una recepta amb glamour!, i amb aquella senzillesa que et caracteritza!BONA ENTRADA AL 2011!!!

    ResponElimina
  11. Mare meva!! Quina GRAN recepta es poden fer amb quatre ingredients!!! M'ha deixat fent salivera!
    Bona entrada d'any maca!
    Petons,
    Sandra

    ResponElimina
  12. Una recepta senzilla però d’allò mes bona, que tinguis un Bon Any 2011

    ResponElimina
  13. Bon Any per començar i es que acab de arribar el teu blog i aquest raviolis son una delicia molt bona,i en pocs ingredientes¡¡¡
    amb quedo aquí entre els teus seguidors i les teues receptes i si vols estas convidada a la meua cuina,un petò molt gran i m'hos veim per les cines.

    ResponElimina