dilluns, 6 de desembre del 2010
Pasta amb salsa de salmó i nous
Ingredients (per 2 persones):
- Pasta (tallarines, espaguetis, ....)
- 150 gr de salmó, net i sense espines
- 1 quart de ceba
- 70 gr de nous
- 200 ml de nata líquida
- 3 cullerades de parmessà ratllat
- oli
- orenga, pebre blanca i sal
Tallem a dauets la ceba i la sofregim amb un rajolí d'oli. Un cop la ceba agafi color tallem el salmó a trossos i l'afegim, salpebrem i deixem coure.
Tallem les nous a trossos petits i les afegim.
Un cop s'hagi fet el salmó incorporem la nata líquida, afegim l'orenga i el parmessà i deixem que vagi fent. Sobretot que es cogui a foc baix
De mentres bullim la pasta i un cop estigui cuita servim els plats de pasta acompanyada d'aquesta salsa.
Si us agrada el salmó i les nous, us encantarà.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Que bona que pot ser la salsa amb salmó. Una idea molt suggerent!
ResponEliminaQue buena salsa, me encanta el salmón, lo utilizo bastante.
ResponEliminaSe me llegó a hacer agua la boca y no es hora de cenar, jaja.
Besos
Una pasta bien rica. Pescado y frutos secos, genial. Me he hecho seguidora de tu blog y estoy por aqui, con tu permiso, cotilleando. Beso de Orquidea59
ResponEliminaAquesta és una salsa genial per a un bon plat de pasta, a casa ens encantarà!
ResponEliminaUna opció a la típica bolognesa que no es mereix ni comparació!, felicitats per la recepta i pel pastís d'aquí a sota que és una autentica joia de color i presentació!
ResponEliminaQue pinta más rica tienen estos tallarines
ResponEliminaPara empezar y no parar
Un saludo
Avui he fet aquesta recepta! m'ha encantat, gràcies per compartir-la.
ResponElimina