dilluns, 6 de desembre de 2010

Pasta amb salsa de salmó i nous



Ingredients (per 2 persones):

- Pasta (tallarines, espaguetis, ....)
- 150 gr de salmó, net i sense espines
- 1 quart de ceba
- 70 gr de nous
- 200 ml de nata líquida
- 3 cullerades de parmessà ratllat
- oli
- orenga, pebre blanca i sal

Tallem a dauets la ceba i la sofregim amb un rajolí d'oli. Un cop la ceba agafi color tallem el salmó a trossos i l'afegim, salpebrem i deixem coure.
Tallem les nous a trossos petits i les afegim.
Un cop s'hagi fet el salmó incorporem la nata líquida, afegim l'orenga i el parmessà i deixem que vagi fent. Sobretot que es cogui a foc baix

De mentres bullim la pasta i un cop estigui cuita servim els plats de pasta acompanyada d'aquesta salsa.

Si us agrada el salmó i les nous, us encantarà.

Bon profit!

7 comentaris:

  1. Que bona que pot ser la salsa amb salmó. Una idea molt suggerent!

    ResponElimina
  2. Que buena salsa, me encanta el salmón, lo utilizo bastante.
    Se me llegó a hacer agua la boca y no es hora de cenar, jaja.
    Besos

    ResponElimina
  3. Una pasta bien rica. Pescado y frutos secos, genial. Me he hecho seguidora de tu blog y estoy por aqui, con tu permiso, cotilleando. Beso de Orquidea59

    ResponElimina
  4. Aquesta és una salsa genial per a un bon plat de pasta, a casa ens encantarà!

    ResponElimina
  5. Una opció a la típica bolognesa que no es mereix ni comparació!, felicitats per la recepta i pel pastís d'aquí a sota que és una autentica joia de color i presentació!

    ResponElimina
  6. Que pinta más rica tienen estos tallarines

    Para empezar y no parar

    Un saludo

    ResponElimina
  7. Avui he fet aquesta recepta! m'ha encantat, gràcies per compartir-la.

    ResponElimina