Una pizza de la mítica Lorraine Pascale's, al principi us pot xocar perquè no ens enganyem... una pizza sense tomàquet ni mozzarella sona rara rara.... I el primer cop que la vaig veure al llibre em va sorprendre però de seguida vaig saber que un dia la faria.
És d'aquelles pizzes que al fer-hi una mossegada penses que les tradicionals et fan més el pes, però quan al final et queda l'últim bocí et va agradant més i més..
Ingredients per 250 gr de massa de pizza:
- 1 cullerada d'oli
- 1 culleradeta de sal
- 120 ml d'aigua
- 240 gr de farina
- 1 culleradeta de llevadura seca
Posem tots els ingredients dins la cubeta de la panificadora seguint l'ordre establert. Iniciem el programa d'amassar i deixem que finalitzi.
Dividim la massa en dos si volem fer pizzes individuals. Li donem la forma que volguem, en aquest cas vaig optar per unes pizzes en forma de coca. Tapem les nostres pizzes amb un drap i deixem que llevin dues hores.
Ingredients:
- 100 gr d'hummus
- 100 gr de formatge feta
- 1/2 carbassó
- 6 tomàquets cirerol
- fulles de menta fresca
- orenga
- 1 culleradeta de mel
- 1 cullerada de vinagre balsàmic
- oli
Primer tallem el carbassó a llàmines i el coem a la planxa amb una mica d'oli i sal fins que enrrosseixi lleugerament. Reservem.
Estenem una bona quantitat d'hummus pel damunt de la pizza. Trossejem el formatge feta amb els dits pel damunt.
Col·loquem les llàmines de carbassó i seguidament els tomàquets cirerol partits per la meitat.
Espolsem amb la menta fresca i una mica d'orenga.
Enfornem uns 10-15 minuts a 250º a la part de baix del forn, amb calor a dalt i baix.
Un cop quedi cuita la treiem i amb la vinagreta que haurem preparat amb la mel, el vinagre balsàmic i l'oli, ruixem generosament pel damunt de la nostra pizza vegeteriana.
Bon profit!
No conec la Lorraine Pascale's però en buscaré informació. La pizza té molt bona pinta, sense tomàquet hi tot!
ResponEliminaBon cap de setmana!!!
Es verlo y babear, de postre las magdalenas de abajo. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaOhhh la tinc que provar, segur que m'encanta!! Petons
ResponEliminaApa, quina bona idea!! No se m'hagués acudit mai, afegir l'hummues a la pizza, i mira que totes dues coses m'agraden moltíssim! Gràcies per compartir aquesta fantàstica pizza, Helena!!
ResponEliminahummmmmmmmmmmm quina pinta mes bona
ResponEliminaUna pizza exquisita, m' agrada per la seva originalitat. Pizza d' hummus... es veu deliciosa.
ResponEliminala faré.
petonets.
ostres quina bona idea aquesta pizza, barrejar l'hummus i la pizza em sembla fanstàstic!!! si m'agrada separat, junt ja ni t'explico...petons
ResponEliminaQue rico!!!! Tiene un pinta estupenda, al igual que tu blog!!
ResponEliminaPor aquí me quedo siguiéndote
Petons
Aquesta l'ha de provar perquè a casa ens agrada molt l'hummus, així que un dia que en sobri una mica per la nevera l'haurem d'aprofitar per fer aquesta pizza fantàstica!!!
ResponEliminaquina passada!! fa una menjera increible... mmm
ResponEliminaMe llevo una de esas ricas pizzas porque te sobra una ¿no? ¿o ya no llego?
ResponEliminaBesos.
Ho trobo una gran idea, l'hummus ha de quedar molt bé i donar-li un gustet especial i molt diferent. Recepta apuntada!
ResponEliminaEl teu blog m'agrada molt, sempre tens receptes vegetarianes estpendes. Pasa't per aquí i recoeix un premi.
ResponEliminauna abraçada.
http://elrinconvegetarianodemarga.blogspot.com.es/2012/11/premio-dardos.html
Què bó!!!
ResponEliminaUnas pizzas blancas bien buenas.
ResponEliminaUn saludito
Quina bona pintaaaaa :)
ResponElimina