Avui gràcies a la col·laboració de El Monstruo de las galletas, el dia 11 de l'11 s'ha acabat convertinr en el dia internacional del Brownie, i que millor que col·laborar amb una recepta diferent però igual de càlida, un púding!
Des d'un principi vaig preparar un Brownie cheesecake diferent, però quan un segueix al peu de la lletra totes les instruccions d'una recepta es troba amb conseqüències que no esperava, i és l'excés de temps al forn! Va sortir un pèl ressec i no em feia gens el pes, ara entenc perquè cadascú adapta les receptes a la seva manera....
Però no vaig desesperar! un Brownie cheesecake ressec es podia aprofitar i com que tot el dolç que sobra a casa ho reconverteixo en púdings gràcies a l'insistència del Marc, vaig pensar que aquesta seria la millor solució.
Ingredients: (4 unitats)
- 300 gr de brownie cheesecake o brownie normal
- 450 ml de llet
- 1 ou
- 75 gr de sucre
- 1 cullerada d'aigua
- 50 gr de formatge crema
- 20 gr de sucre
- 1 culleradeta de cacau en pols
Primer encenem el forn a 180º i omplim la safata fins la meitat d'aigua, ja que courem els púdings al bany maria.
Amb els 75 gr de sucre preparem el caramel dins un cassó petit amb una cullerada d'aigua, sempre a foc mig i mentres anem remenant de tant en tant perquè no se'ns enganxi. Quan tinguem un color lleugerament marronós i semi-líquid l'aboquem als quatre recipients per anar al forn.
Dins un bol hi posem l'ou, la llet i el brownie tallat a trossos grans. Ho triturem ben triturat amb la batedora i ho aboquem als recipients.
Enfornem al bany maria uns 20-25 min. Hem d'estar atents i punxar-los amb un punxó perquè l'intenció és que ens quedi humit i no sec. Els retirem i deixem refredar al damunt d'una reixeta.
Preparem la crema de formatge tot mesclant el formatge amb el sucre. Quan els púdings estiguin freds afegim una quenelle de crema de formatge al damunt i ho decorem amb un polsim de cacau en pols. Conservem a la nevera fins el moment de servir.
Bon profit!
Doncs mira que be....una recepta reconvertida!!ha de ser bonissim. petonets
ResponEliminauooo barreja de brownie i formatge....em cau tot només de pensar com en deu estar de boo! petons
ResponEliminaQuina delícia no??? això ha d'estar de mort!!
ResponEliminaMolts ptonetsss
bonissima
ResponEliminaMira que orginial presentat així, m´agrada!!!!:))
ResponEliminaCaram, quins descobriments estic fent el dia del brownie, una recepta super original i un blog fantàstic :)
ResponEliminaM'agrada molt com l'has fet. Molt original i molt bona. Cada dia aprenem més...som afortunades. Feliç setmana,
ResponEliminaNani
No he provat mai aquesta combinació amb formatge... Sembla deliciós.
ResponEliminaAra mateix hi posava la cullera... quina bona pinta. M'encanta la cuina d'aprofitament i sobretot si surten delícies con aquest pudding.
ResponEliminaPetons
Que bo ha de ser aquest púding!! Amb el brownie ha de quedar un gustet de xocolata ben bo!
ResponEliminaAixó ha d'estar molt bo. M'agrada com l'has aprofitat.
ResponEliminaBesets
Bocados Divinos
M'has donat una pila de idees amb això d'aprofitar pastissos que no acaben d'estar presentables o al punt! Ha d'estar molt bó, i presentat així encara més! Petonets
ResponEliminaJa saps que m'encanten els pudings, així que la recepta em sembla perfecta!
ResponEliminaNo sabia això del dia del puding...
Me encanta y además presentado en un vasito individual. Este brownie es mi perdición.
ResponEliminaBesos.
Un any més que se m'ha passat per alt! Ho hauré d'apuntar a l'agenda, sinó no me'n recordo un any per altre. De moment me'n conformo mirant la pantalla el teu deliciós brownie!
ResponEliminaMoltes gràcies pels teus comentaris, guapa! fa il·lusió obrir el blog i trobar-vos-hi!
Una abraçada ben forta!
sóc fan dels brownies!!!! i aquest ha d'estar bonísssssssim!!!! molts petonets guapa
ResponEliminaUn altre any serà, no sabia res d'això dels brownies!! aquest té molt bona pinta! petons
ResponEliminaEts la reina dels puddings!
ResponEliminaJa deia jo que veia molts brownies...
Petons.
Que presentación!!!!!!!!!! me ha encantado, besos.
ResponElimina