dimarts, 2 d’abril del 2013

Magdalenes de xips de crema de cacauet



 
 
La veritat és que la crema de cacauet no l'he provada en ma vida i sempre he tingut una associació totalment negativa amb ella. Però ja fa temps que a la tenda de l'Ingrid de My lovely food que en venen uns xips amb els que podem preparar infinitat de receptes, des de galetes, magdalenes, brownies, salses...
La primera prova va ser amb unes galetes escoceses on vaig afegir uns quants xips de crema de cacauet, i el resultat va ser un gust d'ametllat  de torró de xixona que encara no sabem com definir...
 
 
Ingredients: (6-8 unitats)
- 3 ous
- 140 ml d'oli d'oliva suau
- 60 ml de llet
- 175 gr de sucre
- 210 gr de farina
- 1 culleradeta de sucre avainillat o essència o pasta de vainilla
- 1 culleradeta de llevadura
- 100 gr de xips de crema de cacauet
 
En un bol batem els ous juntament amb el sucre fins que quedin ben espumosos. Afegim l'oli, la llet i el sucre avainillat i seguim batent fins que ens quedi una crema.
Per últim incorporem la farina juntament amb la llevadura en dues tandes, i anem remenant fins que no ens quedi cap grumoll.
Afegim els xips de crema de cacauet reservant uns quants per acabar de decorar pel dmaunt.
Tapem el bol amb paper d'alumini i reservem a la nevera un mínim de 2 hores.
 
Omplim els nostres motlles per magdalenes i enfornem uns 25-30 min a 210º. Deixem refredar al damunt d'una reixeta.



 
Bon profit!

8 comentaris:

  1. Caldrà tastar aquestes xips, doncs! Si una reàcia com tu s'hi ha atrevit perquè no podem claudicar també la resta, oi? he he. Petonets!

    ResponElimina
  2. Xips de cacauet? primera notícia! Tenen bona pinta, la veritat! petons

    ResponElimina
  3. Que ricas Helena, tengo unas magdalenas por editar, pero ya me estan entrando ganas de hacer mas viendo estas, un besito preciosa

    ResponElimina
  4. oohh ooohhh!! dncs fan una pinta extraordinària! petons

    ResponElimina
  5. Wooowww niña,pero ricas con estas crispitas de cacahuete.Una tentación Eh.
    Me llevo la idea.

    Un besito

    ResponElimina
  6. Uis, no sabia que l'Íngrid tena aquestes xips... des de que vaig descobrir la mantega de cacauet en sóc molt fan! Ara, que jo em vaig comprar un pot una mico "pijo" tot orgànic, ma germana que viu allà diu que no té res a veure amb les marranades que es venen normalment al super! jajajaja
    Aquestes magdalenes han d'estar boníssimes!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  7. aiiiiix la meva dietaaa, amb aquesta pintaa!

    ResponElimina
  8. Han pasado DE LARGO sin yo saberlo, que no se repita.
    un besito preciosa

    ResponElimina