dilluns, 14 de març del 2011

Pastís de cafè



Ingredients pel pa de pessic: (Farem servir les mides d'un recipient de iogurt o got petit)
- 3 de farina
- 2 de sucre
- 1 de llet o iogurt
- 1/2 d'oli d'oliva suau
- 1 sobre de llevadura
- 4 ous
- 1 tassa de cafè
- 100 gr de gotes de xocolata

Batem els ous i els barregem amb el sucre, la llet i l'oli. Seguidament hi afegim la farina, la llevadura, la xocolata i la tassa de cafè.

Enfornem a 180º durant 40-45 min aproximadament.

Ingredients pel farcit:
- 200 ml de nata per muntar
- 75 gr de sucre

El deixem refredar i de mentres preparem la nata muntada. Muntem els 200 ml de nata amb el sucre.
Partim per la meitat el nostre pa de pessic de cafè i xocolata i farcim amb la nata.



Ingredients per la glassa de cafè:
- 150 gr de sucre llustre
- mitja tassa de cafè

Afegim el sucre dins d'un bol i anem incorporant cullerades de cafè fins aconseguir una textura sòlida. És molt important que no ens quedi líquid sinó que se'ns enganxi parcialment a la cullera.

Finalment posem la glassa pel damunt i decorem amb virutes o xocolata ratllada.

Bon profit!

16 comentaris:

  1. un pastís de cafè ! ha d'estar bonissim! quina idea més deliciosa!

    ResponElimina
  2. M'encanta com queda el café en els postres i amb la nata ja queda epectacular!! Un petó :)

    ResponElimina
  3. A casa ens encanta el cafè! M'apunto la recepta, sobretot la glassa que l'he trobada molt original!

    ResponElimina
  4. uhm aquet pastis esta molt be
    miquel

    ResponElimina
  5. huauuuuuuuuuuuu, que pastis mes bó.
    Besets

    ResponElimina
  6. Aquests pastissos de iogurt, queden b amb tot, i aquest de café, amb aquesta glassa...quina passada!
    Petons
    Anna

    ResponElimina
  7. mmmm..... cafééééééééééeé
    (dit al més pur estil Homer Simpson quan veu una rosquilla).

    doncs me'l guardo per fer-lo, pq ha d'estar brutalment bo!

    Petooons!!!

    ResponElimina
  8. Quin tall tant espectacular!!!! t'ha quedat un pastís super xulo, ben vistós i ha d'estar de vici!!
    Molts petonetsss

    ResponElimina
  9. Quina idea que tens això de posar cafè a la coca de iogurt, i la glassa, un luxe!

    ResponElimina
  10. jajajaja no passa res reina, si les gallines no ponen no ponen... :P A més, aquest pastís de cafè el trobo genial!
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  11. Què bo!!!! ja l´he apuntat, crec que ens agradarà molt...un petonet

    ResponElimina
  12. Pels que ens agrada el cafè, aquesta recepta es una meravella. Gràcies

    ResponElimina
  13. Sóc cafetera... però me n'he d'estar...una mica! però m'punto per fer-lo té molt bona pinta!!

    ResponElimina
  14. òndia! amb el que m'agrada el cafè l'hauré de provar :-)

    ResponElimina