dilluns, 14 de març del 2011
Pastís de cafè
Ingredients pel pa de pessic: (Farem servir les mides d'un recipient de iogurt o got petit)
- 3 de farina
- 2 de sucre
- 1 de llet o iogurt
- 1/2 d'oli d'oliva suau
- 1 sobre de llevadura
- 4 ous
- 1 tassa de cafè
- 100 gr de gotes de xocolata
Batem els ous i els barregem amb el sucre, la llet i l'oli. Seguidament hi afegim la farina, la llevadura, la xocolata i la tassa de cafè.
Enfornem a 180º durant 40-45 min aproximadament.
Ingredients pel farcit:
- 200 ml de nata per muntar
- 75 gr de sucre
El deixem refredar i de mentres preparem la nata muntada. Muntem els 200 ml de nata amb el sucre.
Partim per la meitat el nostre pa de pessic de cafè i xocolata i farcim amb la nata.
Ingredients per la glassa de cafè:
- 150 gr de sucre llustre
- mitja tassa de cafè
Afegim el sucre dins d'un bol i anem incorporant cullerades de cafè fins aconseguir una textura sòlida. És molt important que no ens quedi líquid sinó que se'ns enganxi parcialment a la cullera.
Finalment posem la glassa pel damunt i decorem amb virutes o xocolata ratllada.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Ummmmm!
ResponEliminaQuina pinta
un pastís de cafè ! ha d'estar bonissim! quina idea més deliciosa!
ResponEliminaM'encanta com queda el café en els postres i amb la nata ja queda epectacular!! Un petó :)
ResponEliminaA casa ens encanta el cafè! M'apunto la recepta, sobretot la glassa que l'he trobada molt original!
ResponEliminauhm aquet pastis esta molt be
ResponEliminamiquel
huauuuuuuuuuuuu, que pastis mes bó.
ResponEliminaBesets
Aquests pastissos de iogurt, queden b amb tot, i aquest de café, amb aquesta glassa...quina passada!
ResponEliminaPetons
Anna
mmmm..... cafééééééééééeé
ResponElimina(dit al més pur estil Homer Simpson quan veu una rosquilla).
doncs me'l guardo per fer-lo, pq ha d'estar brutalment bo!
Petooons!!!
Quin tall tant espectacular!!!! t'ha quedat un pastís super xulo, ben vistós i ha d'estar de vici!!
ResponEliminaMolts petonetsss
Quina idea que tens això de posar cafè a la coca de iogurt, i la glassa, un luxe!
ResponEliminajajajaja no passa res reina, si les gallines no ponen no ponen... :P A més, aquest pastís de cafè el trobo genial!
ResponEliminaPetonets!
Sandra
M'apunto la recepta!!!! M'encanta!
ResponEliminaQuè bo!!!! ja l´he apuntat, crec que ens agradarà molt...un petonet
ResponEliminaPels que ens agrada el cafè, aquesta recepta es una meravella. Gràcies
ResponEliminaSóc cafetera... però me n'he d'estar...una mica! però m'punto per fer-lo té molt bona pinta!!
ResponEliminaòndia! amb el que m'agrada el cafè l'hauré de provar :-)
ResponElimina