dimecres, 30 de març del 2011
Bacallà daurat amb patata i ceba
Jo no sóc persona de remenats d'ou, però fa uns mesos quan llegia una revista de cuina em vaig topar amb aquesta recepta i al principi passava de llarg, però el cap de setmana em va captivar de ple.
Es tracta d'un remenat lleuger, amb bacallà, patates palla i un xic de ceba. El resultat és un plat melós, diferent, un remenat original i sobretot sa i complet. Què més volem?
Ingredients: (per 2 persones)
- 3 ous (segons tamany)
- 4 patates petites
- 1 ceba de figueres petita
- 250 gr de bacallà net i a trossets
- 1 torrada
- oli, sal i orenga
Primer de tot pelarem les patates i les tallarem en bastonets prims. Les fregim i les reservem a un plat amb paper absorvent.
Ara tallem la ceba a dauets i la sofregim en una paella.
Quan estigui daurada afegim el bacallà tallat a trossets i anem saltejant. (Podeu trobar bosses de bacallà net i trossejat a la Sirena mateix, només haureu de descongelar).
Per últim afegim les patates que teniem reservades en paper absorvent i ho saltegem tot junt.
Ara separem les clares dels rovells. Batem les clares lleugerament i les incorporem a la paella amb la resta d'ingredients i ho remenem.
Per últim afegim els rovells i quan estigui fet però un xic melós ja el podrem treure del foc.
Servim amb uns trossos de pa fregit tallat obliquament, i on hi tirarem un polsim d'orenga.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
OStres, el bacalao a la dorada! El Xavi me'n parla molt, sempre el tenim pendent de fer perquè al seu pare li encanta!! O sigui que sé de bona tinta que és un plat boníssim! jeje
ResponEliminaPetonets
Sandra
Ay mare que bó. La ceba tendrá que ser murciana, perque figueres em pilla un poc llunt.
ResponEliminaBesets
Sóc una malalt del bacallà i igualment malalt del remenat. Per tant, molt em temo que acabaré esdevenint un malalt d'aquest platet que no em poso a fer ara mateix perquè no tinc bacallà a casa.
ResponEliminaDoncs quina cosa més bona, hagués estat una llàstima que t'hagués passat de llarg.
ResponEliminaApuntada per copiar-la.
PTNTS
Dolça
Quin plat de bacallà!!! super vistós i segur que ha d'estar boníssim, té un aspecte diví!
ResponEliminaMolts petonetss
Aquest bacallà és un éxit segur a casa meva!
ResponEliminaBacallà i ceba quin duet!
ResponEliminaUna delícia!, el combinat em sembla d'allò més fi!. Una abraçada.
ResponEliminaaquest plat portugués és molt i molt bo, i no et dic res menjat a la romàntica lisboa!
ResponEliminaMmmmmmmm!!! Que gustós i que bo!!
ResponEliminaSempre he sentit ha parlar molt d'aquesta recepta en blocs, però mai la he tastada i això que a casa ens encanta el bacallà, sens dubte un dia ho hagi de fer, perquè té una pinta fantàstica!
ResponEliminaasi en remenat me encanta molt bpeto
ResponEliminamiquel
A mi em passa lo mateix els remenats no m’acaben de fer el pes, però aquet te molt bona pinta
ResponEliminaPetons
Guau! no n´habia sentit a parlar mai d´aquest plat, però amb tots quests ingredient, no pot estar malament de cap manera!
ResponEliminaPEtons
Anna
Estas recetas de bacalao me encantan...BESOS MARIMI
ResponElimina¡Que lujazo! Nos llevas a la misma Lisboa. Gracias y saludos de los idasdecocina
ResponElimina