dimecres, 28 de desembre de 2011

Salmó embolicat





































Ingredients (per 2 persones)
- 1 làmina de pasta de full (en sobrarà)
- 2 lloms de salmó de 125 gr
- 4 cullerades de beixamel
- espàrrecs verds
- 1 ou
- sal i pebre

Primer preparem la pasta de full i en tallem dos rectangles de la mida de 5 dits d'amplada. Col·loquem els lloms de salmó sense pell ni espines a cada rectangle en sentit vertical  i els salpebrem.

De mentres anirem saltejant els espàrrecs sencers i un cop cuits al dente en posem 3 en diagonal al damunt de cada tall de salmó. La resta els reservarem per acompanyar.

Per últim napem el salmó amb un parell de cullerades de beixamel a cada ració. El tanquem i pintem amb una mica d'ou batut per segellar.Podem aprofitar un xic de pasta de full per fer-hi un motiu de decoració al damunt i pintem amb ou altra vegada.

Enfornem a 200º uns 12-15 min i retirem del forn. Acompanyem el salmó embolicat amb la resta d'espàrrecs verds.

Bon profit!

13 comentaris:

  1. Si la pinta que presenta s’acaba corresponent amb el sabor, estarà pistonut. Ja t’ho explicaré.

    ResponElimina
  2. Quina bona idea!, he vist diverses versions d'aquesta recepta i aquesta teva passa de pet a la impresora!Una presentació fantàstica i una combinació molt encertada: salmó,beixamel i espàrrecs...Ho probaré segur.

    ResponElimina
  3. Guau, quina pinta!! Una recepta perfecta per sorprendre i quedar bé amb els convidats!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Quina meravella! M'agrada tant, el salmó així embolicat amb pasta de full? Fantàstic. Petons

    ResponElimina
  5. Me encanta la pinta que tiene tu salmon y Explicas muy bien la receta.

    Saludos

    ResponElimina
  6. ohhhhhhhh, quina pinta!!!! de ben segur estará
    bonissim

    BON ANY NOU

    ResponElimina
  7. Una recepta boníssima!!!!

    Molt Bon Any!

    ResponElimina
  8. Salmó amb un bon embolcall, una recepta de 10
    Petons

    ResponElimina
  9. m'encanta el salmó, embolicat, desembolicat o de qualsevol altre forma!!! però aquesta recepta l'hauré de tastar!!! petons

    ResponElimina
  10. Une manière originale de cuisiner le saumon. J'aime beaucoup.
    A très bientôt

    ResponElimina
  11. He probado la carne con hojaldre, pero nunca el pescado, la verdad es que viendo tu foto me tienta muchísimo, que buena idea.
    Besitos y feliz año.

    ResponElimina
  12. Aixi sí que em menjaria el salmó.És un peix que a l´hora de cuinar-lo es resseca però amb aquesta beixamel i la pasta fullada és una altra història.

    ResponElimina
  13. M'agrada ésta recepta amb salmó t'ha quedat amb molt bòna pinta.
    Un abraç

    ResponElimina