Ingredients (per 2 persones)
- 1 làmina de pasta de full (en sobrarà)
- 2 lloms de salmó de 125 gr
- 4 cullerades de beixamel
- espàrrecs verds
- 1 ou
- sal i pebre
Primer preparem la pasta de full i en tallem dos rectangles de la mida de 5 dits d'amplada. Col·loquem els lloms de salmó sense pell ni espines a cada rectangle en sentit vertical i els salpebrem.
De mentres anirem saltejant els espàrrecs sencers i un cop cuits al dente en posem 3 en diagonal al damunt de cada tall de salmó. La resta els reservarem per acompanyar.
Per últim napem el salmó amb un parell de cullerades de beixamel a cada ració. El tanquem i pintem amb una mica d'ou batut per segellar.Podem aprofitar un xic de pasta de full per fer-hi un motiu de decoració al damunt i pintem amb ou altra vegada.
Enfornem a 200º uns 12-15 min i retirem del forn. Acompanyem el salmó embolicat amb la resta d'espàrrecs verds.
Bon profit!
Si la pinta que presenta s’acaba corresponent amb el sabor, estarà pistonut. Ja t’ho explicaré.
ResponEliminaQuina bona idea!, he vist diverses versions d'aquesta recepta i aquesta teva passa de pet a la impresora!Una presentació fantàstica i una combinació molt encertada: salmó,beixamel i espàrrecs...Ho probaré segur.
ResponEliminaGuau, quina pinta!! Una recepta perfecta per sorprendre i quedar bé amb els convidats!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quina meravella! M'agrada tant, el salmó així embolicat amb pasta de full? Fantàstic. Petons
ResponEliminaMe encanta la pinta que tiene tu salmon y Explicas muy bien la receta.
ResponEliminaSaludos
ohhhhhhhh, quina pinta!!!! de ben segur estará
ResponEliminabonissim
BON ANY NOU
Una recepta boníssima!!!!
ResponEliminaMolt Bon Any!
Salmó amb un bon embolcall, una recepta de 10
ResponEliminaPetons
m'encanta el salmó, embolicat, desembolicat o de qualsevol altre forma!!! però aquesta recepta l'hauré de tastar!!! petons
ResponEliminaUne manière originale de cuisiner le saumon. J'aime beaucoup.
ResponEliminaA très bientôt
He probado la carne con hojaldre, pero nunca el pescado, la verdad es que viendo tu foto me tienta muchísimo, que buena idea.
ResponEliminaBesitos y feliz año.
Aixi sí que em menjaria el salmó.És un peix que a l´hora de cuinar-lo es resseca però amb aquesta beixamel i la pasta fullada és una altra història.
ResponEliminaM'agrada ésta recepta amb salmó t'ha quedat amb molt bòna pinta.
ResponEliminaUn abraç