Aviat arribarem a 15 d'Octubre i el repte dels nois d'Els fogons de la Bordeta consisteix en crear una recepta qualsevol amb carbassa, i la veritat és que no he sigut gaire original fent aquests cupcakes.. però la crema de toffe que els acompanya és realment brutal, tant! que més endavant us presentaré un layer cake ben farcit de crema de toffe.
Ingredients: (8 unitats)
- 120 gr de farina
- 140 gr de sucre
- 1 cullerada de llevadura
- 1culleradeta de canyella en pols
- 2 ous
- 120 ml de llet
- 40 gr de mantega
- 200 gr de puré de carbassa
Per fer el puré només haurem de pelar la quantitat de carbassa necessària i l'enfornem a 200º uns 20 min, i un cop la poguem punxar amb una forquilla ja la tindrem a punt. També podem coure-la al microones tapant el recipient amb paper film si ho preferim. Triturem bé i reservem.
Dins un bol mesclem la mantega en pomada, juntament amb el sucre, la farina i la llevadura. Un cop obtinguem una mescla granulosa anirem afegint la llet fins que en fem una massa.
Ara anirem incorporant els ous un a un fins que quedin ben integrats. Per últim afegim el puré de carbassa i remenem bé.
Aboquem la massa dins els nostres motlles. Personalment la recepta està indicada per 12 unitats, però jo en vaig fer 8 i no quedaven gaire grossos.
Enfornem uns 25 min a 180º. Un cop fets els deixem refredar una estona al damunt d'una reixeta.
Ingredients per la crema de Toffee:
- 200 ml de nata per muntar
- 1 cullerada de pasta de Toffee
- 40 gr de sucre
Barrejem tots els ingredients i els muntem amb l'ajuda d'unes varilles. Un cop tinguem la crema muntada l'introduim dins una màniga pastissera i en fem roses pel damunt de cada cupcake. Decorem i conservem dins la nevera.
Bon profit!
Con la llegada de la calabaza llegan tus maravillosos cupcakes. Van a la última, pero tan ricos no creo que duren mucho.
ResponEliminaFeliz domingo.
JUEGO DE SABORES
Te han quedado de exposición, qué lindos y ricos. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaOhhhh!!!!!t'han quedat estupendos!!a mí dilluns també em toca publicar carbassa!!Que toca recepta del 15!!!Petonets
ResponEliminacaram caram caram... uns cupcakes espectaculars!, he fet coca i magdalenes amb carbassa i son realment bones!, aquesta crema ha de lligar perfecte!
ResponEliminaOOohhhhh muero por uno,por favor...con esa crema de caramelo que tengo a mi marido al lado salivando.Vamos que lo hago.
ResponEliminaEste mes,van a triunfar las recetas,la calabaza me apasiona.Recetario de lujo va a quedar,eh!
Un besito
ostres que bons!! em quedo amb la crema de toffee....se m'està caient la baba!!! petons
ResponEliminaMolt tardorencs aquests cupcakes, la combinació de gustos ha de ser molt encertada!
ResponEliminapetonets
No he provat les magdalenes amb carbassa; quina llaminadura més bona amb la crema de toffee...m´agrada molt.
ResponEliminaUmmmm quina delícia!!! Una combinació tremenda!!
ResponEliminaLa crema de tofee, es igual que estar en el cielo oyendo cantar suavemente al oido a los angeles , riquisimaaaaaaaa....
ResponEliminabesitos
Genials!!!
ResponEliminaFeliç semana!
mmm... han de ser boníssims per esmorzar. I amb el toc del toffee, molt més llaminers ;)
ResponEliminaQue bons aquest cupcakes!! La carbassa dins la massa els ha de fer ben bons! I la crema ha de ser deliciosa.
ResponEliminadeliciosos y preciosos, si es que lo tienen todo!!!! besitos
ResponEliminaDoncs aquesta cremeta de toffe s'haurà de tastar... perquè tenen una pintorra!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra