dimarts, 14 de juny del 2011
Amanida Cèsar al meu estil
Aquest mes els nois d"Els fogons de la Bordeta" i "Xocolata desfeta" ens proposen presentar receptes d'amanides. Per fí el sol s'ha atrevit a sortir després de passar setmanes d'incertessa, així que les amanides del dia 15 de Juny seràn una magnífica proposta per aquests futurs àpats d'estiu.
En el meu cas jo us presento una amanida no gaire complicada ni gaire original, però és de les més bones i apetitoses que conec. Tot i que és un xic calòrica us animo a fer-la amb una maionesa cassolana i notareu molta diferència.
Ingredients:
- Enciam de roure
- 1 ceba
- blat de moro
- pollastre talladet (1 pit o 2 cuixes)
- una torradeta de pa
- orenga o comí
En primer lloc hauriem de tenir rostit el pollastre i un cop net tallem a trossos el pit, o dues cuixes, el que tinguem disponible. Reservem.
Ara tallem l'enciam, el rentem i un cop eixugat l'emplatem. Afegim la ceba tallada a rodanxes, i unes dues cullerades de blat de moro.
Ara tallem el pa a quadrats petits i el saltegem en una paella amb un xic d'oli i una mica de comí o orenga. Reservem.
Finalment incorporem el pollastre tebi i els trossos de pa pel damunt l'amanida.
Per la maionesa de cogombre:
- oli d'oliva
- 1 ou
- sal
- vinagre de mòdenna
- 4 cogombres en vinagre
Fem una maionesa un pèl lleugera i al final incoporem els cogombres tallats a rodanxetes petites. Mesclem amb una cullera i ho afegim amb compte pel damunt l'amanida.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
M'encanta aquesta amanida!!! Si que és veritat que no és complicada, però no cal per fer una amanida estupenda!!
ResponEliminaPetonets
Molt interessant aquesta maionesa, li dóna un toc especial!
ResponEliminaPetons
Té una pinta fantàstica, a mi aquest tupus d'amanides m'encanten!! La pinta ho diu tot!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar maca!
PEtonets
Sandra
L'amanida César és una de les meves preferides!! T'ha quedat ,olt bé! Ja me'n faria una per dinar!! jejeje
ResponEliminaUn petó!!
Qué buena manera de hacerla... es una de mis ensaladas favoritas.
ResponEliminaBesinos!
Fa molt bona pinta aquesta amanida.
ResponEliminaPetons.
Belén.
Si comprem pollastre a l'ast i en sobra el posem a l'amanida i queda boníssim!
ResponEliminaLes coses fetes a casa sempre són més bones.
Petons.
bon dia!!! que bona la maionesa de cogombre! m'ha sembla molt original!!! molts petonets bonica
ResponEliminaEsta ensalada se la comería mi hijo sin chista,así que me la quedo,pinta muy bien helena.
ResponEliminaUn saludo
Serà calòrica. Però està tremenda.
ResponEliminaJo sóc més aviat d'amanides potents que acaben no semblant una amanida, per dir-ho d'alguna manera.
Una amanida fantàstica per fer de plat únic, o per aprofitar pollastre del rostit...Una gran idea la maionesa amb cogombre!! M'ho apunto! Una abraçada.
ResponEliminaTot un clàssic, haurem de tastar però la teva innovadora maionesa de cogombre!
ResponElimina"fem un mos" Sión
ResponEliminaNo per poc original, deixa d’estar boníssima, qui no en fa més d’un cop a l’estiu
Petons
Aquesta amanida no falla mai, és boníssima!
ResponEliminaUna bona amanida que et soluciona el primer i el segon!
ResponEliminaMolt bona idea la de la maionesa de cogombres! :)
ResponEliminaPetons!
Aquesta amanida es ideal per aprofitar restes de pollastre rostit o a l´ast. La maionesa amb el cogombre, molt original, no l´he probat mai!
ResponEliminaPetons
Em sembla genial aquesta amanida.
ResponEliminaT'arrecla el primer i segon en un pack.
I si t'ha quedat pollastre rostit, és una bona forma d'aprofitar-lo.
Salutacions.
:)