diumenge, 19 de juny de 2011

Gelat de formatge



Ingredients:

- 400 ml de llet

- 3 rovells d'ou

- 75 gr de sucre

- 200 gr de formatge cremós



Posem a escalfar la llet amb la meitat del sucre, i per altra banda barregem els rovells amb el sucre restant. Afegim un xic de llet calenta als rovells, barregem i ho incorporem al cassó amb la llet calenta.

Anem barrejant la crema anglesa fins que espesseixi.


Un cop hagi espessit, l'apartem i deixem refredar.

Barregem el formatge amb la crema anglesa fins que estigui tot ben incorporat.



Congelem i cada 1h anem treient del congelador per batre amb compte.



Nota: Podeu acompanyar aquest gelat d'unes cireres fresques o qualsevol fruita o melmelada que us agradi.

12 comentaris:

  1. Ostres, tu ja tens pràctica amb el gelat... què bo! Saps que jo no n'he fet mai? jejeje
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. segur que està boníssim!!! a veure si m'animo a fer-ne!!! petonets

    ResponElimina
  3. que fàcil i que bo! felcitats!

    ResponElimina
  4. Que bó amb formatge!! M'agrada aquests gelats amb tocs saladets!

    Un petó!

    ResponElimina
  5. No he fet mai gelat de formatge! Em guardo la recepta, que a l'estiu estic viciada als gelats :)
    Acompanyat de cireres ha de ser boníssim.

    ResponElimina
  6. Ha de ser delicadament cremós amb el formatge...Amb lo formatgera que sóc jo, el faré segur! A més, és fàcil, com a mi m'agrada! Petons!

    ResponElimina
  7. Caram t'has avançat a la recepta del 15! millor, així podrem ajudar-nos de la teva recepta!

    ResponElimina
  8. una bona recepta de gelat
    miquel

    ResponElimina
  9. Pues si es una satisfacción grande poder encontrar la receta y que te salga bien, a mi me gustan las que me baje de carritus.com son muy prácticas y fáciles. Muy buena la receta. Besicos anduleces.

    ResponElimina
  10. Hola,
    Quines ganes de fer aquest gelat! A casa triomfarà segur! PEtons

    ResponElimina
  11. Mai he tastat el gelat de formatge però sí, en canvi, un de cactus (sí, sí: cactus) que era una veritable delícia.

    Pels més agosarats, el gelat de cactus el fan al restuarant La Estrella (c/Ocata, 4 BCN).

    "Una experiència religiosa", com diria aquell.

    ResponElimina
  12. Hola buenas, soy juanjo y me gustaría contactar contigo para realizarte una propuesta.
    Esperando tu respuesta dejo un cordial saludo.

    Juanjo
    carritus.wordpress.com
    juanjoortizllares@gmail.com

    ResponElimina