El nostre petit albercoquer ens ha donat pocs fruits aquest any, però per ser el primer ens va donar l'oportunitat de fer una coca ben gustosa i amb un gust d'abercoc 100%.
Sens dubte és una proposta per un esmorzar deliciós.
Ingredients:
- 125 gr de mantega en pomada
- 200 gr de sucre
- 200 gr de farina
- 1 sobre de llevadura
- 3 ous
- 8 albercocs
- 20 gr de mantega i 2 cullerades de sucre
Primer netegem els albercocs i els tallem a llamines. Ara posem els 20gr de mantega i les 2 cullerades de sucre en una paella. Saltegem els talls d'albercoc dins la paella uns 2 min i els col·loquem a la base del nostre motlle que tindrem amb paper sulfuritzat.
Ara barregem la mantega en pomada amb el sucre, i anem afegint els ous un a un amb compte.
Incorporem la farina i la llevadura i un cop tinguem la massa ben integrada l'escampem pel damunt els albercocs.
Enfornem a 180º uns 30-35 min aproximadament.
Bon profit!
BONISSIMA!!!! em menjaria un tros amb el cafè...!!!
ResponEliminaUn petonàs
http://cosasdemicocina.blogspot.com/
Pero qué buena debe estar con albaricoques... para la siguiente se los pongo!!
ResponEliminajo també tinc un albercoquer que també ha donat pocs fruits (però el meu per vell no per jove, com em sembla entendre que és el teu) i aquest coc sera el destí d'alguns dels albercocs que encara queden!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
quina sort poder tenir un arbre fruiter!!! em guardo la recepta perquè ha d'estar boníssima! petonets
ResponEliminaAixò del gust d'albercoc 100% és molt trist, hauria de ser que el menjar fes gust del que és però sembla que sigui impossible!
ResponEliminaPetons.
Una coca boníssima, sobretot si és amb albercocs de l'arbre de casa ;)
ResponEliminaQuina pinta!! I amb fruita collida a casa, això és tota una sort!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Mmmm... que bona!!!!! Me l'apunto!!!
ResponEliminaDeliciosa. Ara me'n pendria un tros amb un bon tè! Tot un luxe tenir fruita acabada de collir!
ResponEliminaQuina il·lusió poder collir la fruita a casa i fer un pastís tan fantàstic!
ResponElimina¡¡¡Quina bona pinta fa!!!
ResponEliminaL'apunto per fer-la un dia.
Quina guapada de coca!
ResponEliminaDeu ser bonísima aquesta coca!! L'he de tastar, em guardo la recepta.
ResponEliminaSalutacions.
Encantada d'haver-te trobat!! QUina coca més interessant! serviria igual amb prèssecs oi??? m'agrada molt la idea!! petons! Roser
ResponEliminaCon lo que me gusta a mi la coca y la echo de menos me la comería toda tiene un pinta ummmmmm muy rica, besos.
ResponElimina