Ultimament m'he aficionat a les coques amb fruites. Resulten més lleugeres, més gustoses i sobretot són una bona manera d'alegrar el dia amb una bona dosi de fruita de temporada, no?
Avui us presento una coca de préssec amb un toc especiat molt especial.
Ingredients:
- 3 préssecs
- 1 iogurt
- 3 mides de farina
- 2 mides de sucre
- 4 ous
- 1 sobre de llevadura
- 1/2 mida d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de gingebre
- 25 gr de mantega
- 1 cullerada de sucre
Primer de tot pelem la fruita i en fem llamines. Posem a escalfar en una paella la mantega i la cullerada de sucre, un cop desfeta incorporem el préssec i el saltegem una estona.
En un motlle rectangular cobert amb paper sulfuritzat hi afegim la fruita i ho reservem.
Ara en un bol mesclem tots els ingredients restants, els ous, el iogurt, la farina, el sucre, l'oli i la llevadura juntament amb el gingebre.
Incorporem la massa pel damunt dels préssecs i enfornem a 180º durant aproximadament 35 min.
Que buena! me comería este trocito de la última foto encantada de la vida...
ResponEliminaPerò quina pinta! Em sembla que l'haurem de provar, que a casa ens xiflaria! :)
ResponEliminaPetonets!
Me encantan las cocas, desde la primera que hice hace quince días ya han caído tres más...
ResponEliminaSon vista sy no vistas!!
Besos
qué en queda una miqueta???? que bones són amb fruita!!! molts petonets
ResponEliminaQuina idea més guapa això de posar préssec a la coca!
ResponEliminaNoia, el teu bloc s'ha convertit per a mi en un dels meus de capçalera...m'agrada molt com t'expliques, el tipus de receptes que fas, la "naturalitat" que desprèn el bloc...Aquesta coca de iogurt amb aquesta manera de posar-li el préssec és una de les millors que he vist, perquè conserva el color i la presentació queda fantàstica. Una abraçada!
ResponEliminaHola,
ResponEliminaDoncs és veritat que ara la fruita és tan bona que cal fer-la amb tot i amb una coqueta li va de meravella. Posar el gingebre, amb el que m'agrada, segur que li dona un toc delíciós!
Petons
Què maca així embolicada! A mi aquesta recepta m'agrada molt, admet tantes varietats i és tan bona!
ResponEliminaBon cap de setmana.
M'encanten les coques amb fruita, són de les més bones que pots trobar! Una recepta fantàstica!
ResponEliminaPetonets
Sandra
oi oi oi quina pintorra!!! aixó s'ha de tastar!! i ara que és temporada ja no tinc excusa!! Genial el teu blog l'acabo de descobrir.
ResponEliminaEt convido a visitar el meu que sóc novata en el mon dels blogs culinaris!!
Seguiré de ben aprop aquest blog!!
http://taronjaillimoner.wordpress.com/
Deliciosa...una gran sortida als préssecs de temporada que són boníssims.
ResponEliminaA mi també m'agraden molt les coques amb fruites! Més sanes i més bones, són un dels meus esmorzars preferits ;)
ResponEliminaBoníssimes les coques amb fruita, només de veure-la venen ganes d'agafar-ne un bocí!
ResponElimina