dijous, 30 de juny del 2011

Coca de préssec




Ultimament m'he aficionat a les coques amb fruites. Resulten més lleugeres, més gustoses i sobretot són una bona manera d'alegrar el dia amb una bona dosi de fruita de temporada, no?



Avui us presento una coca de préssec amb un toc especiat molt especial.



Ingredients:
- 3 préssecs
- 1 iogurt
- 3 mides de farina
- 2 mides de sucre
- 4 ous
- 1 sobre de llevadura
- 1/2 mida d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de gingebre
- 25 gr de mantega
- 1 cullerada de sucre


Primer de tot pelem la fruita i en fem llamines. Posem a escalfar en una paella la mantega i la cullerada de sucre, un cop desfeta incorporem el préssec i el saltegem una estona.


En un motlle rectangular cobert amb paper sulfuritzat hi afegim la fruita i ho reservem.


Ara en un bol mesclem tots els ingredients restants, els ous, el iogurt, la farina, el sucre, l'oli i la llevadura juntament amb el gingebre.


Incorporem la massa pel damunt dels préssecs i enfornem a 180º durant aproximadament 35 min.




Bon profit!

13 comentaris:

  1. Que buena! me comería este trocito de la última foto encantada de la vida...

    ResponElimina
  2. Però quina pinta! Em sembla que l'haurem de provar, que a casa ens xiflaria! :)
    Petonets!

    ResponElimina
  3. Me encantan las cocas, desde la primera que hice hace quince días ya han caído tres más...
    Son vista sy no vistas!!
    Besos

    ResponElimina
  4. qué en queda una miqueta???? que bones són amb fruita!!! molts petonets

    ResponElimina
  5. Quina idea més guapa això de posar préssec a la coca!

    ResponElimina
  6. Noia, el teu bloc s'ha convertit per a mi en un dels meus de capçalera...m'agrada molt com t'expliques, el tipus de receptes que fas, la "naturalitat" que desprèn el bloc...Aquesta coca de iogurt amb aquesta manera de posar-li el préssec és una de les millors que he vist, perquè conserva el color i la presentació queda fantàstica. Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Hola,
    Doncs és veritat que ara la fruita és tan bona que cal fer-la amb tot i amb una coqueta li va de meravella. Posar el gingebre, amb el que m'agrada, segur que li dona un toc delíciós!
    Petons

    ResponElimina
  8. Què maca així embolicada! A mi aquesta recepta m'agrada molt, admet tantes varietats i és tan bona!
    Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  9. M'encanten les coques amb fruita, són de les més bones que pots trobar! Una recepta fantàstica!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  10. oi oi oi quina pintorra!!! aixó s'ha de tastar!! i ara que és temporada ja no tinc excusa!! Genial el teu blog l'acabo de descobrir.

    Et convido a visitar el meu que sóc novata en el mon dels blogs culinaris!!
    Seguiré de ben aprop aquest blog!!
    http://taronjaillimoner.wordpress.com/

    ResponElimina
  11. Deliciosa...una gran sortida als préssecs de temporada que són boníssims.

    ResponElimina
  12. A mi també m'agraden molt les coques amb fruites! Més sanes i més bones, són un dels meus esmorzars preferits ;)

    ResponElimina
  13. Boníssimes les coques amb fruita, només de veure-la venen ganes d'agafar-ne un bocí!

    ResponElimina