Des que vaig descobrir el món de les panna cottes que no puc parar, i des del meu parer les trobo lleugeres i amb un ampli ventall de possibilitats. Això sí, les preparo des de sempre amb llet en comptes de nata i mai m'han decebut!
Aquesta vegada toca una panna cotta feta amb unes restes de melmelada de cireres que vaig preparar fa dies, i amb la salsa de xocolata al damunt que va caient pel got a cada cullerada hi queda genial.
Amb aquest postre refrescant, lleuger i estiuenc participio a la recepta del 15, on les cireres seràn les reines aquest diumenge.
Ingredients: (2 unitats)
- 200 ml de llet
- 2 fulles de gelatina
- 100 ml de melmelada de cireres
Per la salsa:
- 100 gr de xocolata blanca
- 60 ml de llet
- gingebre en pols
Per fer la panna cotta primer hem de triturar la melmelada de cireres. Escalfem la llet dins un cassó i de mentres hidratem les fulles de gelatina en aigua.
Incorporem el puré de melmelada de cireres amb la llet i anem remenant. Al cap d'uns minuts d'haver-se escalfat ho retirem del foc i tornem a passar per la batedora perquè quedi ben fina.
Afegim les fulles de gelatina i remenem fins que quedin ben dissoltes.
Aboquem la nostra panna cotta en gots individuals, però abans fem servir un colador xinès perquè no ens quedi cap resta de la pell. Conservem a la nevera.
Al cap d'unes dues hores la nostra panna cotta ja haurà quallat suficient. De mentres podrem anar preparant la nostra salsa de xocolata blanca tot desfent-la amb els 60 ml de llet.
Un cop desfeta l'aboquem al damunt de la panna cotta, espolsem una mica de gingebre en pols pel damunt i la deixem refredar a la nevera fins el moment de servir.
Bon profit!
Hummmm que bó! Doncs mira, crec que ho faré avui per postres!
ResponEliminaTooooma panna cotta! Te n'has fet tan addicta com nosaltres, eh? jejeje Amb cireres segur que és deliciosa, nyam!!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar bonica!
Petonets
Sandra
que bonaaa!!! cireres i pannacotta....aixxx ni me l'acosteu, que desapareixeria rapid!!! petons
ResponEliminaEs un postre riquisimo!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
Senzillament deliciós!
ResponEliminaMmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ¿Me invitas a un vasito?
ResponEliminaIrresistible.
Besos.
que bo ummmmmmmmmmmmmm
ResponEliminaUfff, amb lo llaminera que soc segur que la teva proposta m'encantaria tastar-la.
ResponEliminaA mi em pasa com a tú...m'he fet adicta a les panna-cottes!! I aquesta, amb la melmelada de cireres que he fet, ja tinc un postre per la setmana. Provaré amb llet, que sempre les faig amb nata...
ResponEliminaPetonets.
No he provat de fer pannacottes...Em va vergonya dir-ho, però és així. Aviam si m´animo i faig alguna de les teves propostes.
ResponEliminaA mi me ha pasado lo mismo con las panna cottas, desde que las he descubierto..apuntada con esta salsa..Bss
ResponEliminaBoníssima, però la salsa encara més!! Quina combinació de sabors més exquisida. Petons
ResponEliminaEncara no he fet mai un pannacota però algun dia m'animaré! Segur que ha de ser boníssima! ;)
ResponEliminaDoncs jo encara no m'he atrevit a preparar pannacotta però tots dieu que està tan bona que no podré tardar massa!
ResponEliminaPetons.
Segur que està boníssima, i les cireres potenciaràn el sabor de la pannacota, que sempre trobo massa suau. Molt bona pinta!
ResponEliminaPetons
pasate por nuestro blog tenemos un premio para ti
ResponEliminahttp://elmagoylabruja.blogspot.com
boníssima proposta de cireres! Amb la panna cota no s'hi juga, que sempre és una delícia. I aquesta xocolata blanca que també hi has posat, mare meva! Quin senyor postre! Petons
ResponEliminaunes postres ben fresquetes per aquests dies de calor, no?? bona proposta. petonets
ResponEliminabonísima aquesta recepta..
ResponEliminaMe gusta la combinación de la panna cotta con las cerezas. Muy fresquita.
ResponElimina