dimecres, 18 de juliol del 2012

Quiche de salmó i portobellos







































No em cansaré mai de preparar-ne, la quiche té mil i una versions i aquesta de salmó i portobellos a més a més de sana és estupenda per preparar-se per les vacances! Vinga que ja queda menys!!

Ingredients:
- 1 làmina de pasta brisa
- 2 lloms de salmó (uns 500 gr aprox)
- 100 gr de portobellos
- 4 ous
- 250 ml de llet
- alfàbrega, sal marina i pebre

Col·loquem la pasta brisa dins el motlle que volguem, el tapem amb paper sulfuritzat i al damunt i posem uns llegums per fer de pes.
Enfornem uns 10 min a 250º i retirem.

De mentres treiem la pell i les espines dels lloms de salmó, el tallem a daus irregulars no gaire petits.
Saltejem el salmó a una paella i l'amanim amb una mica de sal marina, pebre i un bon pessic d'alfàbrega.
De mentres anem laminant els portobellos i els afegim de seguida amb el salmó. Un cop ho tinguem cuit ho apartem del foc i reservem.

Dins un bol batem els ous amb una mica de sal i pebre. Afegim la llet i remenem.
A la base de la nostra quiche aboquem el salmó amb els bolets i pel damunt afegim el batut que haviem preparat.

Enfornem uns 30-40 min a 180º. Un cop veiem que s'enrrosseix la pasta brisa tapem amb paper d'alumini i deixem que acabi el seu curs.

Nota: Si us vé de gust tastar aquesta quiche d'una manera diferent, podeu potenciar-ho encara més amb una salsa de xampinyons al costat. 

Bon profit!

12 comentaris:

  1. oh que bona! Fa dies que tinc ganes de quiche però estava rumiant quina fer, perquè volia evitar la que sempre faig de porros. Això del salmó m'ha encantat! La faré aviat, que t'ha quedat molt llaminera! Petonet

    ResponElimina
  2. Que buena, la quiche siempre queda bien. Besos!

    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  3. M´agrada molt! Ha quedat hummmmm Un petonet

    ResponElimina
  4. Ualaaaaa! Quina bona pinta! No coneixia els portobellos. On els has aconseguits???

    ResponElimina
  5. Hola!
    Aquest és el tipus de menjar que m'agrada per a l'estiu, són plats fàcils de fer i com es poden menjar tebis o freds són perfectes per un sopar!!

    salutacions, Anja de Blogandcook.

    ResponElimina
  6. Aquesta quiche la faré, te molt bona pinta
    Petons

    ResponElimina
  7. Yo la adoro, pero mi marido ni verla quiere, y es que cuando la hago me la meto entre pecho y espalda yo sola... uf

    ResponElimina
  8. OOhhhh portobelos como me gustan en las quiches,ricura total ;))

    Cariños

    ResponElimina
  9. Quina bona idea que ens has donat amb aquesta quiche!

    ResponElimina
  10. No sé què tenen les quiches que sempre van bé. Salmó i portobellos, que bo.
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  11. Hola.Ala! Quin blog més guay! amb menjades! Pots visitar el meu blog? Esta en castella pero asole es seguirlo



    (c)Translate Google

    ResponElimina