Un bundt cake totalment vistós i amb un aspecte realment temptador, les vetes de xocolata negra et fan venir ganes de clavar queixalada i catar-lo sense remordiments.
El podeu preparar en motlle de pastís o bé en forma de bundt cake, de les dues maneres quedarà igual d'espectacular.
Ingredients:
- 150 gr de mantega en pomada
- 225 gr de sucre
- 5 ous
- 7 cullerades d'aigua
- 60 gr de cacau en pols pur
- 300 gr de farina
- 1 sobre de llevadura
- 2 cullerades de pasta de vainilla
- 100 ml de llet
En un bol batem la mantega en pomada amb 200 gr de sucre fins que quedi ben cremosa.
En un altre bol apart barrejem el cacau en pols, la resta del sucre i les cullerades d'aigua. Reservem.
Afegim els ous dins el bol de la mantega estovada un a un fins que quedin ben integrats. Incorporem la pasta de vainilla i barrejem.
Ara anem abocant la farina juntament amb la llevadura en dues tandes. Entremig afegim la llet i acabem amb la última tanda de farina.
Mesclem fins que quedi una massa ben fina. Aboquem 1/3 part de la massa al bol on teniem la pasta de cacau reservada, tenint en compte que haurem d'obtenir més massa blanca que de la fosca.
Un cop tinguem els dos bols amb les dues masses preparades ens posarem a muntar el nostre zebra bunt cake. Només haurem de posar al fons del motlle de bundt cake escollit unes 3-4 cullerades de massa blanca. Al damunt hi posem dos cullerades de massa fosca i així succesivament fins acabar amb la massa blanca al damunt de tot, amb molt de compte de no mesclar les dues masses.
Enfornem uns 50 min a 180º i deixem refredar al damunt d'una reixeta.
Un cop fred el desenmotllem i el podem cubrir amb una mica de ganache de xocolata fet amb nata i xocolata negra.
Bon profit!
Ostres! M'apunto la recepta :)
ResponEliminaÉs més fàcil de fer del que em pensava ^^ Fa poquet que he entrat al món blogger i a la cuina també...
Algun dia em presentaré a casa dels sogres amb aquest bonic cake, segur que els encantarà :D
I lu millor de tot és que és senzill però bonic, és perfecte! I de xocolata :D
Petons :)
ui que bo!en faria més d'un tall, acompanyat amb un gelat de nata, per exemple... a més, queda molt xulo així amb zebra! Bona proposta. petons
ResponEliminaCon el chocolate por encima es ya la locura!!!
ResponEliminaMe encantan este tipo de bizcochetes! Una delicia para la merienda y el desayuno!
ResponEliminaQuina cosa més bonaaaaaaa!
ResponEliminaque bueno te ha quedado
ResponEliminavull un tall jaaaaaaaaaaaaa! jajajajaja. petonets
ResponEliminaUn tallet amb un cafetó ara i em faria feliç!!!
ResponEliminaUn trozo para mi!! Bss
ResponEliminaquina delicia!!! ara de postre de l'esmorçar seria ideal!
ResponEliminapetonets i bon cap de setmana!
Que curiós aquest pastís! Ara mateix ens en menjaríem un tall sense dubtar-ho.
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita us proposem un plat de cap de setmana. Un pollastre a l’arrós amb foie i pebrot, esperem que us agradi! www.esfruita.com/assessorem/pollastre-a-larros-amb-foie-i-pebrot
Mmmmm! Quina bona pinta!
ResponEliminaAmb lo que m'agrada a mi la xocolata, ara mateix me'n menjaria un bon tall!!!
Petonets!
Anna
T' hat quedat impressionant. Espero que d'aqui a unes setmanes a mi em quedi presentable...no sé si sortiran les ratlles però ho intentaré.
ResponEliminaUn bundt cake impresioanate.Muy rico Besos.
ResponEliminaHola!!em pareix delicios....i molt original.pero que és la "pasta de vainilla"?
ResponEliminaEs que m agrdaria fer-lo per als companys de treball pero no se on trobar este ingredient.
Moltes gràcies.