dilluns, 19 de novembre del 2012

Púding de "pinya colada"



 

Aquesta és d'aquelles receptes que sorgeixen quan un mateix pensa... "I si li afegeixo això? I si li afegeixo un polsim d'allò?.." Molts sabem que els pensaments interns confeccionats amb aquest inici "I si...." només ens portaràn dubtes i negativisme amb un mateix. Però a la cuina la cosa canvia!
 
Sempre que a un se li acudeixi una idea val més tirar pel dret i provar-la, però  sempre que no siguin disbarats culinaris, tot i que mai se sap... fa temps afegir "Fanta" als pastissos sonava a fracàs absolut, i avui dia et trobes rceptes exclusives on afalaguen l'èxit d'aquest ingredient! Ja ho diuen, s'ha de provar....
 
El resultat d'aquest púding és una cremositat perfecte, amb un gust potent gràcies al rom i la mescla amb la pinya i el coco. N'escuraràn fins lúltima cullerada, fins i tot el meu gat va agraïr les sobres....
 
 
Ingredients: (4-6 unitats)
- 2 magdalenes
- 150 gr de pinya natural
- 2 ous
- 300 ml de llet
- 1 cullerada de coco ratllat
-2 cullerades de rom
- 100 gr de sucre
- pasta de caramel
 
Primer de tot omplim fins la meitat la safata del forn amb aigua. Preescalfem el forn a 210º i omplim la base dels nostres recipients amb una mica de pasta de caramel, del contrari haurem de preparar-lo nosaltres mateixos.
 
Dins un bol afegim la llet, els ous, el sucre, el coco, el rom i 50 gr de pinya trossejada. Ho mesclem bé amb l'ajuda d'una batedora i reservem.
 
Ara haurem d'omplir cada recipient individual amb una mica de magdalena que haurem trinxat amb les pròpies mans, i la pinya restant que tindrem tallada a trossets.
Reomplim els recipients amb una mica del batut i enfornem al bany maria uns 30 min.
 
Un cop fets els deixem redredar a temperatura ambient i els espolsem amb un xic de coco ratllat.
Conservem a la nevera. Resulten molt més cremosos si els preparem el dia abans.









































Bon profit!

9 comentaris:

  1. Tota la raó, i amb això t'ha quedat unes postres amb una pinta genial. El de cuinar amb fanta no ho havia sentit mai.... Petons!

    ResponElimina
  2. Que original!! I ha de ser boníssim amb aquest gust de pinya colada!!

    ResponElimina
  3. Cada vegada més, trobo que els menjars d'aprofitament són un gran encert!!! Molt bo, aquest púding, molt bo!!!

    ResponElimina
  4. oooh oohh oohhh tot el que es coctel, i postre (junt) em rexifla!!! m'encanta la pinya colada, així que.....apuntadisim!! :D petons

    ResponElimina
  5. Nena que bo!!Nomñes amb el nom ja enamora!!jejejejeje. Petonets

    ResponElimina
  6. Hola Helena!!!! Amb el teu permís em porto la recepta.. i es que m'ha encantat.
    També m'ha agradat molt conèixe't, i encara que la història és una mica llarga et diré que he vingutr a parar desde el blog de via lliure, de RAC1. Són els enllaços... ja saps.
    Petonets i fins aviat.

    ResponElimina
  7. Un puding muy rico, me gusta, te ha quedado muy bien, besos
    Sofía
    Milideasmilproyectos

    ResponElimina
  8. La cuina és improvisació i creativitat, oi?
    Ha de quedar un púding ben bo, amb una combinació d'ingredients sensacinoal. M'apunto això de coure el púding directament als plats individualsd epresentantació.

    ResponElimina