dimarts, 25 de maig del 2010

Quiche de salmó i xampinyons




Mai havia provat de fer una quiche i feia temps que en tenia "mono", així que sent amant d'aquests dos ingredients principals: el salmó i els xampinyons, vaig veure'm en cor d'iniciar l'aventura, i pel que sembla no em va sortir del tot malament, tot i que les primeres receptes.... com ja sabeu sempre tenen millora.

Ingredients:

- Massa brissa
- 150 gr de salmó net d'espines i pell
- 200 gr de xampinyons
- 200 ml de nata líquida
- 3 ous
- formatge ratllat
- sal
- oli
- alfàbrega

Primer de tot possem a sofregir amb oli els xampinyons llaminats, i hi afegim el salmó net d'espines i sense la pell tallat a trossos no gaire petits. Salpebrem i hi afegim una mica d'alfàbrega seca. Deixem coure una estona i ho reservem.

Barregem els 3 ous amb la nata líquida i el formatge ratllat.

Introduim la massa brissa dins un motlle rodó i afegim la barreja de salmó i xampinyons que haviem reservat. Hi tirem la nata líquida, els ous i el formatge i ho possem a coure al forn durant uns 25 min a 180º.



4 comentaris:

  1. Una passada de quiche, i molt original amb el salmó i els xampinyons!

    ResponElimina
  2. El resultat és espectacular. Molts petons, guapa.

    ResponElimina
  3. Les quiche sempre donen bon resultat i admeten mil combinacions, oi? :)
    La teva amb el salmó i els xampinyons, deliciosa!
    Petons!

    ResponElimina
  4. Ningú diria que és la teva primera quiche!!! T'ha quedat fantàstica.
    I la combinació d'ingredients ha de ser boníssima.

    ResponElimina