dissabte, 31 de desembre del 2011

French toast amb Nutella




































Últim dia de l'any, dia en que s'acostuma a fer un balanç de l'any, en el que s'han de pensar objectius per emprendre, renovar les motivacions, desitjar-nos entre tots que a tothom li vagi bé en aquest nou any, i sobretot.... un dia on acostumem a fer les últimes activitats, últim esmorzar llaminer, última sortida esportiva, últim brindis, últim petó, etc.....

Avui francament tenia pensades moltes coses, des d'un principi esmorzar una french toast amb Nutella que s'ha convertit juntament amb les creps del jefe de casa en un dels esmorzars més festius que tenim. També teniem pendent fer l'última cursa de Sant Silvestre, però sembla que els astres no estaven amb nosaltres. Ni french toast ni cursa, sinó unes bones galetes bretones i una sortida amb BTT amb els amics realment divertida.

No us desitjaré que incieu l'any ple de felicitat, sinó que gaudiu dels imprevistos i segurament disfrutareu més dels minuts, i que sobretot degusteu cada mossegada que us ofereixi la vida, la més insignificant, rutinària i simple, perquè a l'endemà la valorareu com mai.
Acabada la reflexió pastissera que acabo de fer, aquí us presento una french toast molt semblant a les típiques "torrades de santa Tressa" però amb un farcit realment llaminer llaminer.

Ingredients: (per dos persones)
- 2 llesques de pa (preferiblement tipus bimbo cassolà)
- 1 ou
- 2 cullerades de sucre
- 140 ml de llet
- Nutella
- oli

Torrem les llesques de pa, les partim per la meitat i untem una cara amb una bona cullerada de Nutella.

En un bol batem l'ou amb el sucre i afegim la llet. Deixem que el pa que es vagi sucant per les dues cares dins un plat fons. De mentre escalfarem l'oli a foc mig.

Passem les french toast a la paella amb l'oli calent i la deixem coure per les dues bandes. Un cop enrrossides les retirem i deixem damunt de paper absorvent.

Es poden prendre calentes o tèbies.

Bon profit i BON ANY 2012!

5 comentaris:

  1. Mmmmmm, quina bona pinta te aixo. Apuntat esta per dema esmorsar.

    ResponElimina
  2. No queria acabar el año sin pasar a desearte un 2012 con todo lo mejor para ti y tu familia, un abrazo desde Vigo

    ResponElimina
  3. Doncs el meu primer àpat del any ha estat xocolata desfeta amb nata montada i xurros!! que feia molt de temps que no en menjava jaja! petons

    ResponElimina
  4. Això ha d'estar impinent!!! mare meva, què bo!!! s'ha de provar!! bons Reis i bon 2012 !

    ResponElimina
  5. Acabo de entrar en tu cocina y me ha entrado un hambre de merendola!!!al ver tan delicioso postre...me quedaré un ratito oliendo un poco...si gustas serás muy bienvenida a la mía, sencilla pero con mucha ilusión.
    Nos vamos viendo.

    ResponElimina