Si el pastís Guinness ja l'heu provat i us ha agradat, aquest púding us encantarà. La cervesa Guinness no sé que tindrà que emfatitza tan i tan bé el gust de la xocolata negra.
Un gotet cremós, refrescant i amb un gust molt i molt peculiar.
Ingredients (per 4-6 gotets)
- 330 ml de cervesa Guinness
- 300 ml de nata líquida
- 100 gr de xocolata negra
- 6 rovells d'ou
- 175 gr de sure
En un cassó hi afegim la cervesa i la nata, i ho posem a foc mig perquè vagi escalfant-se lleugerament. Un cop veiem que els ingredients començen a espumar hi afegim la xocolata a trossos i esperem a que es desfaci.
A part batrem els rovells amb el sucre fins que doblin el seu volum. Incorporem una mica de la cervesa dins el bol perquè s'atemperi i seguidament aboquem els rovells al cassó tot junt.
Anem remenant a foc baix com si féssim una crema fins que s'espessi. Ho apartem del foc i ja podrem anar omplint els gots deixant un espai de 3 dits.
Deixem refredar i un cop tebis els conservem a la nevera.
Ingredients per la nata:
- 100 ml de nata líquida
- 50 gr de sucre
- 50 gr de formatge crema
Barrejem tots els ingredients i els muntem amb unes varilles elèctriques. Afegim una petita porció de la nata al damunt del nostre púding de cervesa Guinness i ho tornem a deixar a la nevera.
Nota: Resulta molt millor quan s'ha deixat un mínim de 12 hores de repòs a la nevera.
Bon profit!
Apa!! M'has deixat ben parada!! Un púding de cervesa negra!! Això m'ho apunto ara mateix, a veure si me'n surto tan bé com tu! M'ha encantat la proposta... els que som cerveseros, aquestes coses ens perden... he he. petonet
ResponEliminaNo se puede ser más original!
ResponEliminaYo no soy de beber cervezas, pero me encanta cocinar con ella salados, panes y dulces. Con Guinness solo he probado el bizcocho famoso.
Me has tentado!
Dons si que ens va agradar el pastis, i aixó segur que tambe ens agradara...
ResponEliminaPetonets.
Avui hem coincidit al fer un púding! Però nosaltres l'hem fet d'espàrrecs perquè ens encanta la verdura. Tanmateix el teu sembla deliciós! I té una presentació exquisida!
ResponEliminaEt convidem a entrar a veure el nostre púding i a dir-hi la teva: www.esfruita.com/assessorem/puding-desparrecs/
vaya delicia, me dan ganas de preparlo ya esta tarde para no perder el tiempo!! jaja! besitos
ResponEliminaara tinc dues receptes pendents amb Guiness! ,) petonets reina
ResponEliminaEncara tinc pendent fer el famós pastís Guiness, de manera que ara tinc dos pendents, aquest puding i el pastís. La xocolata i la cervesa negra han de combinar molt bé.
ResponEliminaI la presentació m'encanta, sembla una gerra de cervesa de veritat ;)
Mmmm quina bona pinta, molt ben presentat!!
ResponEliminaCarai, ho hauré de provat, encara que primer hauré de començar per la cervesa, jeje, perquè no l'he provat mai.
ResponEliminaPetons.
Uuauu ha de ser bonissim aixo!!! perque la guiness es la unica que més o menys m'agrada! petons
ResponEliminaDoncs ha d'estar molt bo!!! vaig fer un pastís amb aquesta cervesa i està molt bo!
ResponEliminaMenudos vasos maravillosos, las cremas servidas así quedan tan chic!
ResponEliminaMe encanta, creo que debe quedar estupendo el uso de la cerveza en esta receta.
Besos
No, no he tastat el pastís però si que em va cridar l'atenció quan el vaig veure. Ara encara estic més intrigada!En salat si que he fet servir Guinness, ara em falta en dolç.
ResponEliminaPetons.
Ara en tindre dos de pendents amb cervesa Guinness, amb lo cervesera que soc tindre que fer-los ben aviat.
ResponEliminaPetons
Que original este pudin, tiene que estar para chuparse los dedos.
ResponEliminaSaludos.
http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...