Una versió cassolana i senzilla d'una de les receptes de fast food més conegudes. Poden servir com a tapa, com a sopar informal, però sobretot és d'aquelles receptes ideals pels més petits.
Si aquesta Setmana Santa us heu de quedar a casa com jo perquè el temps s'ha posat en contra i s'entesta en dur pluges de divendres a diumenge.... sempre podem preparar nuggets de pollastre i anar sucant.....
Ingredients: (8-10 unitats)
- 1/2 pit de pollastre
- 50 gr de crema de formatge (philadelphia)
- 40 gr de pa ratllat
- sal i pebre
- farina, 1 ou i pa ratllat per arrebossar
Començem netejant el mig pit de pollastre, en treiem la pell i el desossem. El trossejem lleugerament, el salpebrem i el duem dins la picadora juntament amb el pa ratllat i la crema de formatge.
Un cop obtinguem una massa consistent i manipulable, anem fent racions. Primer en fem boletes i després les aixafem una mica amb el palmell de la mà.
Les arrebossem primer per farina, ou batut i finalment pa ratllat.
Les podem conservar a la nevera fins el moment de fregir en oli ben calent, o bé congelar-les i acabar-les de preparar quan volguem.
És obligatori acompanyar-les de salsa de Kètxup ben abundant, res de sucar una mica!
Bon profit!
Els nugets em xiflen!!! t'han qeudat de luxe:) que bons!!! Moltes gràcies per les teves visites guapa!
ResponEliminaMolts ptonetsss!
Oh! Quina bona idea! Com a l'íngrid, els nugets m'encanten. I aquesta manera tan fàcil de preparar-los és fantàstica! Gràcies per compartir-la... petons!
ResponEliminaTinc pendent de fer els nuggets a casa, mira que no sóc d'anar al mc però els nuggets si hi vaig m'encanten, però estic segura que casolans són molt més bons!!
ResponEliminaPetonets!!
Once again love the beautiful pictures on your website.
ResponEliminaA mi es de les poques coses que menjo als fastfood. m'encanten....Pero segur que casolans son molt mes bons...
ResponEliminaPetonets.
La versió casolana ha de ser boníssima...a mi als restaurants no em fan gens de goig, però aquests tenen molt bona pinta! petons!
ResponEliminaMe apunto a tu propuesta,que buenos...una cervecita y a disfrutar!
ResponEliminaBesets.
Segur que fetes a casa no tenen ni punt de comparació!!! Queden anotats!!Bona Pascua
ResponEliminaM'encanten aquestes recetes casolanes de arxiconeguts fast-foods!!!! quins nuggets per favor!!!! vaig veure un dia un documental de com feien els nuggets d'aquestes famoses cadenes de restaurants i....no et con que hi fiquen, mare meva, crec que no he tornat a menjar!!!!!! així que quan he vist els teus, dic,...nuggets casolans!!!!!!!!ja sé que em duré al tupper demà a la feina!!!!!!gràcies!!!!
ResponEliminaQUina bona idea!! i molt mes sans i sabrosos segur!!! petons
ResponEliminaDoncs com que m'he de quedar a casa per setmana santa... no em quedarà més remei que preparar aquests nuggets tan rebons!
ResponEliminaPetonets
Sandra
sencillo y super tentador... que maravilla de nugets caseros! tomo buena nota! Besitos
ResponEliminaYo les pongo siempre queso, al peque le encantan!
ResponEliminaUn besín y hasta después de las vacas!
La tinc pendent, si es poden fer a casa molt millor.
ResponEliminaPetons.
tot el que sigui fet a casa és molt millor! petonets guapa
ResponEliminaM´agrada molt la recepta! Moltes gracies per compartir-la. Un petonet
ResponEliminaNuggets cassolans.... mmm boníssims!!! Perfectes :D :D
ResponEliminaOh que bons! T'han quedat maravellosos, realment tenen una molt bona pinta!
ResponEliminaAvui al bloc ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, et proposem unes albergínies farcides de verdura que lligarien a la perfecció amb l’arrós que ens proposes. Et convidem a entrar-hi i fer-hi una ullada.
www.esfruita.com/assessorem/alberginies-farcides-de-verdura
Una versió molt llaminera de les croquetes de tota la vida! Tenen molt bona pinta!!!
ResponEliminaFins aviat!
Anna
M'apunto la recepta que l'he trobada molt curiosa, no sabia que s'hi barrejava formatge... han de quedar molt gustosos!
ResponEliminaHola! Hemos venido al olor de esta pedazo receta :) Que pintaza tienen estos nuggets!!
ResponEliminaY con ese toque de Ketchup... mmm... RICO RICO!
A este paso la operacion biquini se nos va de las manos!! jaja
Creo que nos quedaremos por aqui como seguidores, que este blog tiene unas recetas sin despedicio! :)
Besazos!