dimecres, 4 de juliol del 2012

Brownie amb crema de xocolata blanca i maduixes

No és el primer cop ni serà l'últim que us hagi parlat de la botiga Inhala de Granollers, pels que vivim a prop és una tortura passar pel davant de la botiga i no entrar, perquè saps que no sortiràs amb les mans buides però això sí, el somriure i la il·lusió estan garantides.

L'últim cop que la Núria i la Dolors em van enamorar amb els seus productes em vaig fer amb una crema de xocolata blanca i maduixes que només olorar-la em va fer recordar els xupa-xups de nata i maduixes que havia menjat de petita. Tot gràcies al tretzè parell craneal anomenat "olfactocognitiu", capaç d'endinsar-nos en els records només amb una olor ja coneguda, això no ho sé perquè vagi de llesta sinó gràcies a una assignatura que em va costar horrors aprovar-la mentre era a la universitat, d'alguna cosa em deuria servir....

Inspeccionant amb aquesta meravella de crema vaig pensar de seguida amb uns muffins coronats com déu mana, però just abans de preparar-los vaig imaginar-me un brownie sense nous i amb un farciment que lligués a la perfecció amb una xocolata negra ben potent.
El resultat no és gens modest, simplement es tracta dels millors brownies que he provat mai. Cremós i gustós al paladar, quan et trobes la crema de xocolata blanca és com trobar-te un premi dels bons dins un ou Kinder.


Ingredients:
- 175 gr de margarina (si voleu poder fer servir mantega)
- 175 gr de sucre
- 150 gr de xocolata negra 70%
- 4 ous
- 120 gr de farina
- 1 culleradeta de llevadura
- crema de xocolata blanca i maduixes. Si no la trobeu enlloc sempre podeu optar per barrejar "Nocilla" blanca amb una mica de maduixes dessecades i trossejades.



Dins un cassó fonem a foc baix la margarina i la xocolata trossejada, anem remenant amb una espàtula i apartem del foc un cop s'hagi desfet.
En un bol batem els ous amb el sucre fins que doblin de volum, després anem afegint la xocolata mica en mica fins obtenir una crema.

Per últim incorporem la farina juntament amb una mica de llevadura en tandes, fins acabar amb una massa homogènia i sense cap grumoll emprenyador.

Aboquem la massa dins un motlle rectangular, untat en mantega o cobert de paper sulfuritzat.
Anem distribuint cullerades petites de postre de crema de xocolata blanca amb maduixes pel damunt de la massa, sense preocupar-vos gaire per la presentació ja que al forn quedaran tapades pel seu propi pes.

Enfornem a 180º uns 30-35 min. Un cop fet el treiem i el deixem refredar al damunt d'una reixeta, i anem untant sense gaire preocupació amb una mica de xocolata blanca pels forats enterrats.
Talleu-lo en porcions i repartiu-lo, us ho agrairàn.


Bon profit!

14 comentaris:

  1. Vaya pinta... en casa no les gusta el brownie, y casi que lo agradezco porque si lo hiciera sé que tomarían un poquito y el resto me lo ventilaría yo!!

    ResponElimina
  2. Espectacular amb el que m'agrada el Brownie gràcies per compartir la recepta, m'ho apunto a pendents Besades

    ResponElimina
  3. el brownie és la meva perdició però amb aquestes maduixes ara si que em perdo ummmmmmmmm que bó

    ResponElimina
  4. per mi el brownie ha de ser de xocolata blanca, pero si té gelat incorporat....ho hauriem de tastar!! petons

    ResponElimina
  5. me encantó lo de la cremita, le debe de dar un juego de texturas interesante.

    ResponElimina
  6. Aquest a casa no duraria ni un segon. Però quina cosa més bona!!!
    Petonets

    ResponElimina
  7. Doncs a nosaltres el brownie ens agrada molt, així que prenc nota de la teva versió, que si dius que és dels millors que has tastat mai, m'ho crec!
    Petons

    ResponElimina
  8. Hola! el brownie no es de lo que más me gusta pero en casa a mis hijos les encanta...la crema esa de chocolate es una maravilla, vamos que me comería un bote ahora mismo.
    No conocía tu blog pero tienes unas recetas buenísimas...y que variedad de puddings!! así que me quedo por aquí de seguidora tuya.
    Y si tienes un ratito te invito a pasar por mi blog www.concorazondeazucar.com Un besote! Flor

    ResponElimina
  9. Una temptació molt bona! Hem vist que vas fer una tarta deliciosa i ens la vam perdre, fa molt bona pinta! Ja saps que nosaltres som més de fruita i verdura

    Avui, al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat us proposem unes postres també, o un deliciós refrigeri... Pot ser tot allò que vulgueu ja que es tracta d'un sorbet de llimona! Esperem que us agradi!

    www.esfruita.com/assessorem/sorbet-de-llimona

    ResponElimina
  10. A mí em passa el mateix: no puc passar davant de segons quines botigues.
    Has fet un brownie que és una meravella.
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  11. No conec gens aquesta crema que dius... es comercialitza a altres botigues?
    El brownie ha de ser absolutament sensacional!

    ResponElimina
  12. Hola,
    A casa volaria... segur! Una delícia!!! Petons

    ResponElimina
  13. Aquest brownie amb sorpresa és una passada, quina delícia trobar la crema de xocolata blanca amb maduixes a l'interior. Uhmmm... se'm fa la boca aigua.
    Petons

    ResponElimina